Booking Service - Beitostølen - Valdres

Rafting i Steinholet - i vakre Sjodalen

Beitostølen

Turene er en virkelig en naturopplevelse utenom det vanlige; -svømming i stryk, redningsøvelser og innlæring av padleteknikk. Vi tilpasser vanskelighetsgraden etter ønske og det legges stor vekt på det sosiale på turene. Det er forskjellige utfordringer som surf, flipp, redningsøvelser, samt mulighet for klippehopp fra 5 til 12 meter. Riverboard i kombinasjon med rafting er også et alternativ.

Vi har rafting for alle!
Velg mellom familieturer eller mer utfordrende turer.

Familietur: - på denne turen så padler vi ikke igjennom de vanskeligste strykene. Vi koser oss og lærer om elvens utrolige krefter. Vi tilpasser vanskelighetsgraden etter ønske og det legges stor vekt på det sosiale på turen. Man må være minst 10 år gammel og ha gode svømmeferdigheter. Turen egner seg bra for alle førstegangs padlere.

Voksen-tur: - vi føler på kreftene i hvitt fossende vann i forskjellige stryk. Her er det mulighet for å utfordre elven for fullt, men vi har fortsatt mulighet for å tilpasse vanskelighetsgraden etter ønske. Turen toppes med juv hopping i den vakre og ville elven Veo. For å være med på denne turen man må minst være 16 år og ha gode svømmeferdigheter.

Kombitur: på denne turen tar vi og med oss riverbord og kjører en komplett actionfylt tur, kombinasjon av rafting og riverboard. Man må minst være 16 år og det er krav om gode svømmeferdigheter.

Personlig utstyr dere må ha med:
- brukte joggesko
- ullsokker
- ullundertøy
- matpakke
- drikke

Personlig utstyr dere låner av Beito Aktiv:
- redningsvest
- hjelm
- våtdrakt