Natur_høst_2.jpg

Herbstferien in Beitostølen

Beitostølen ist ein perfekter Ausgangspunkt für schöne Erlebnisse und Wandertouren im Herbst.

Høsten på Beitostølen er ganske spesiell. De fleste gjennomreisende sommerturister er reist hjem, som betyr at du kan gå fine turer samtidig som du nærmest har fjellet for deg selv. Turstier og områder tar seg svært godt ut ikledd høstfarger, og det er sånt sett et større fargespekter i fjellnaturen om høsten enn om sommeren. Lengden på høsten er litt varierende, men hvis du er ute etter den mest fargesprakende måneden anbefaler vi september. Det er veldig typisk at det har falt noe snø på Valdresflya eller lenger inn i Jotunheimen i overgangen til oktober. 

Høstferien for Oslo og omegn 2019 er lagt i uke 40, som er første uken i oktober. Vi kan varmt anbefale en høstferie for hele familien her på Beitostølen. Bo godt i en romslig og godt utstyrt hytte eller leilighet, som et utgangspunkt for ulike høstaktiviteter. Aktivitetsbedriftene her oppe tilbyr aktiviteter som passer de fleste, enten det skal være actionfylt, spennende eller bare gøy. Eller så har dere hele fjellheimen til å gå fjellturer, telte, spise ute i naturen eller plukke bær.

 

Herbstfarben bei Knutshøe, eine halbe Stunde von Beitostølen entfernt
Herbstfarben bei Knutshøe, eine halbe Stunde von Beitostølen entfernt
Beitostølen - Erlebnisse im Herbst
Overnatting_telt.jpg
Lavvo Abend

Med et sprakende bål og en viltgryte som varmer i magen finnes det tid for en hyggelig prat og masse kos fremfor bålet. Viltaften kan utmerket kombineres med andre aktiviteter som for eksempel mangekamp, høydebane eller hundekjøring. 

Fjellklatring_2.jpg
Klettern

Såfremt det ikke er regn eller snø, er det muligheter for fjellklatring på Heklefjell i regi av Beito Aktiv. Klatrerutene har ulike vanskelighetsgrader, og passer for alle. Nyt de fine høstfargene i området når du har klatret til toppen!

Hester.jpg
Reiten

Turen går i det mest populære fjellområdet innenfor Beitostølen. På stølsvei og i terreng rir dere innover et levende stølslandskap. Med utsikt til Jotunheims fjell og Langsua Nasjonalpark, kledd i høstfarger.

Valdresflya_yoga.jpg
Besseggen

Hvis du ønsker å gå Besseggen eller dra videre innover, er siste avgang for Gjendebåten 6. oktober for 2019. 

Utsikt_uten_vei.jpg
Bygdin
Wir helfen Ihnen mit Übernachtung !
+47 61342900
Verfügbare Ferienhäuser in KW 40
Gäste
Zimmer
Filtern
Region
Ausstattung
Minuten vor Ende
0 Bettwäsche
Reinigung
Bestätigen