DJI 0059

Beitostølen Restaurantguide

Sjekk ut de ulike spisestedene på Beitostølen!

Lurer du på hvor du skal spise når du er på Beitostølen? Ikke frykt - det er et stort utvalg av ulike spisesteder her oppe! I denne Restaurantguiden har vi samlet alle restaurantene for deg, nå er det bare å plukke og velge. 

Spisesteder på Beitostølen
Cafeen
Caféen Tapasbar

I det store hvite og røde bygget i Beitostølen sentrum ligger Caféen tapasbar. På menyen finner du et utvalg av hovedretter, samt en stor tapasmeny. Perfekt for å dele, eller om man ikke klarer å bestemme seg for en rett. De serverer også lunsjretter tidligere på dagen. Caféen byr på en urban atmosfære, har et bra utvalg av øl, vin og drinker i baren og er et koselig sted å samles.

 

Kontakt:

+47 613 40 993

Bestill bord

Peppes
Peppes Pizza

Ovenfor Bergo hotell i sentrum av Beitostølen ligger Peppes Pizza. Kjent og kjært for mange, og de lager selvsagt god pizza her på Beitostølen også. Med gode åpningstider, takeout og studentrabatt er Peppes populært for både store og små, og et bra alternativ etter en aktiv dag.

 

Kontakt:

+47 22 22 55 55

Bestill bord

Takeout meny

Jotunstogo
Jotunstogo

Dette er en hjemmekoselig café og restaurant i hjertet av Beitostølen sentrum. Ta deg en pause fra skibakken med en digg kakao, vaffel eller pommes frites. Her får du romslige porsjoner til gode priser. Det serveres mat hele dagen, alt fra frokost-, lunsj og middagsretter - til kaker, is, vafler og brødmat. Jotunstogo byr på lekerom, fyr på peisen og panoramautsikt over Slettefjell. Dette er et koselig og samlende sted for hele familien eller vennegjengen.

I tillegg er det Øl & Vinstogo som er åpent i helgene. 

 

Kontakt:

+47 61 34 14 60

Meny 

DJI 0059
Lodge 900

I ekte ski-in ski-out stil kan det nyeste tilskuddet av restauranter i Beitostølen sentrum by på italiensk pizza og pasta. Lodge900 er store og moderne lokaler som rommer både restaurant og pub i bunnen av Ola-heisen med en sportslig atmosfære og flott utsikt. De har en fantastisk solterasse i godt vær, og det er god stemning med afterski i puben. En fin avslutning på en lang dag i bakken.

 

Kontakt:

+ 47 613 40 993

Heimatt
Heimatt

Erling Theodorsen er tilbake på Beitostølen, sammen med sin bror Øyvind. Restaurant Heimatt ligger ved Bergo Hotel, i et lite og intimt lokale med hyggelig atmosfære. Her er det fokus på lokale råvarer og bærekraftige norske råvarer. En nøye utvalgt vin- og ølmeny er med på å skape det perfekte samspillet mellom mat og drikke. Tanken bak menyen er å alltid tilby sesongens beste råvarer og gi deg som gjest en ny smaksopplevelse hver gang du besøker oss.

 

Kontakt:

+47 413 97 893

Meny

Rustic
Rustic Grill

Denne nye restauranten på Beitostølen tilbyr skikkelig gode måltider som kebab, falafel, burger og sandwiches. Det kan bare anbefales! Her er det både bordservering, takeaway og hjemlevering.

Rustic ligger i Gjestegården-bygget mellom Caféen Tapasbar og bussholdeplassen ved Radisson. Restauranten holder åpent til kl. 0:00 på hverdager og kl. 3:00 i helgen. 

 

Kontakt:

+47 461 13 818

Meny

Steakandbones
Steak & Bones

I bunnen av slalåmbakken ved Radisson hotellet ligger Steak & Bones. Dette er et amerikanskinspirert steakhouse, med Beitostølens beste spareribs. Dette er et godt alternativ for de som liker god amerikansk grillmat.

 

Kontakt:

+47 909 40 500

Tappen Bar Og Restaurant
Tappen Bar & Restaurant

Hos Tappen Bar & Restaurant serveres både frokost og lunsj til deg som er på farta, sultne skigjester og dere som er ute å nyter dagen. Her finner du en stor a la carte meny med et bredt utvalg av grillet mat, gourmetburgere og pastaretter. I kaffebaren vår finner du alt fra milkshake, til hot choc og selvsagt et godt utvalg av kaffedrinker, mens vi kan friste med kingsizepølser og annen nattmat helt frem til stengetid. 

 

Kontakt:

Tlf: 975 02 500

Meny

minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør