Lodge 900 9

Restauranter og utesteder på Beitostølen

Sjekk ut de ulike spisesteder og barer på Beitostølen!

Lurer du på hvor du skal spise eller drikke når du er på Beitostølen? Ikke frykt - det er et stort utvalg av ulike spisesteder og barer her oppe! I denne Storien har vi samlet alle restaurantene og barer for deg, nå er det bare å plukke og velge. 

Spisesteder på Beitostølen
Cafeen
Caféen Tapasbar

I det store hvite og gråe bygget i Beitostølen sentrum ligger Caféen tapasbar. På menyen finner du et utvalg av hovedretter, samt en stor tapasmeny. Perfekt for å dele, eller om man ikke klarer å bestemme seg for en rett. De serverer også lunsjretter tidligere på dagen. Caféen byr på en urban atmosfære, har et bra utvalg av øl, vin og drinker i baren og er et koselig sted å samles.

 

Kontakt:

+47 613 40 993

Bestill bord

Peppes
Peppes Pizza

Ovenfor Bergo hotell i sentrum av Beitostølen ligger Peppes Pizza. Kjent og kjært for mange, og de lager selvsagt god pizza her på Beitostølen også. Med gode åpningstider, takeout og studentrabatt er Peppes populært for både store og små, og et bra alternativ etter en aktiv dag.

 

Kontakt:

+47 22 22 55 55

Meny

Lodge 900 5
Lodge 900

I ekte ski-in ski-out stil kan det nyeste tilskuddet av restauranter i Beitostølen sentrum by på italiensk pizza og pasta. Lodge900 er store og moderne lokaler som rommer både restaurant og pub i bunnen av Ola-heisen med en sportslig atmosfære og flott utsikt. De har en fantastisk solterasse i godt vær, og det er god stemning med afterski i puben. En fin avslutning på en lang dag i bakken.

 

Kontakt:

+ 47 613 40 993

Bestill bord

Jotunstogo
Jotunstogo

Dette er en hjemmekoselig café og restaurant i hjertet av Beitostølen sentrum. Ta deg en pause fra skibakken med en digg kakao, vaffel eller pommes frites. Her får du romslige porsjoner til gode priser. Det serveres mat hele dagen, alt fra frokost-, lunsj og middagsretter - til kaker, is, vafler og brødmat. Jotunstogo byr på lekerom, fyr på peisen og panoramautsikt over Slettefjell. Dette er et koselig og samlende sted for hele familien eller vennegjengen.

I tillegg er det Øl & Vinstogo som er åpent i helgene. 

 

Kontakt:

+47 61 34 14 60

Meny 

Radissonblu (1)
Radisson Blu Restaurant

Radisson Blu Restaurant tilbyr i hovedsak 3-retters meny, men det er også mulig å forespørre for eksempel mindre enn det. Radisson Blu Restaurant er godt kjent for sesong- og tematiske høydepunkt, som for eksempel jul-, 17.-maibuffet eller Rakfiskfestival – samlingsdatoer i restauranten som har blitt en tradisjon for mange. Tilgjengelig finnes også hotellets Smårettmeny alle dager kl. 13:00 – 17:30.

 

Kontakt:

Tlf: +47 613 51 000

Nettside

IMG 4709
Huset Steak & Bones

I bunnen av slalåmbakken ved Radisson hotellet ligger Steak & Bones. Det er et hyggelig spisested der du er like velkommen i jeans som i skiantrekk. Fra kl. 21.30 stiger volumet på musikken gradvis og vi kommer i Party Dining Mood. Her nytes kvelden, god musikk, god drikke og snacks fra barmenyen.

Med hele 10 TVer fordelt rundt i lokalet, er det også mulighet for å få med seg alt av fotball, langrenn og annen sport.

 

Kontakt:

Tlf: +47 909 40 500

Nettside

Pizzabakeren Beitostølen
Pizzabakeren

I samme bygget som Kiwi, i nærheten av stadion, finnes det restauranten Pizzabakeren. Her er det god pizza til rimelige priser.

 

Kontakt:

Tlf: +47 468 78 617

Nettside

Groenolen Fjellgaard
Grønolen Fjellgård

Grønolen Fjellgård er en flott fjellstue som serverer kjempegod mat. Fjellstuen er dekorert av lokale bygdekunstnere og atmosfæren er både særegen og hjemlig. Den kanskje mest populære, årlige matopplevelsen er en 7-retters Gourmetmiddag i desember.

På sommeren tilbyr Grønolen Fjellgård guided fjellklatring opp Via Ferrataen på Synshorn. Et eventyr som kan anbefales på det varmeste.

 

Kontakt:

Tlf: +47 613 52 990

Grønolen, kalender

DJI 0031
Bygdin Fjellhotell

På Bygdin Fjellhotell er det restaurant, kafeteria på sommeren og skikafe på vinteren. Her er det fokus på å redusere matsvinn og bruk av kortreiste og sesongbaserte produktet. 

 

Kontakt:

Tlf: +47 613 41 400

Meny sommerkafé

Nettside

Herangtunet
Herangtunet Boutique Hotel

Herangtunet Boutique Hotel ligger på en kolle i skogen like ved Heggefjorden, her er det utsøkt og tradisjonell norsk mat. Det blir servert flotte gourmetmåltider med kortreiste ingredienser fra lokale slakter og baker, samt lokale bryggeriet. 

 

Kontakt:

Tlf: +47 976 33 310

Nettside

Casa Montagna 1
Casa Montagna

Casa Montagna er et autentisk italiensk restaurant som åpnet i sommer 2023. Med sin stilig innredning, egenprodusert pasta og godt italiensk mat skaper Casa Montagna en unik opplevelse på Beitostølen.

 

Kontakt:

Tlf: +47 900 84 555

Nettside

IMG 7309 (1)
Barer på Beitostølen
Svingen Pub Beitostølen 2
Svingen Pub

Lille Svingen Pub er et flott samlested for både fastboende og feriegjester på Beitostølen. Fullt av stemning, moro og god drikke blir kveldene sjeldent kjedelige på puben. 

 

Kontakt:

Tlf: +47 906 50 390

Nettside

Bryggerihuset Beitostølen
Bryggerihuset

Bryggerihuset er en ølbar som serverer et utvalg av flotte håndverksøl på en 28 fatledning. Her er det også barmat i amerikansk dinerstil og stor terrasse på baksiden.

 

Kontakt:

Tlf: +47 924 48 646

Nettside

Nordly Gardli
Flere barer

Som nevnt ovenfor er det også noen få restauranter som blir til barer om kvelden. Disse inkluderer Lodge 900, Jotunstogo (Øl & Vinstogo), Casa Montagna og Huset Steak & Bones.


Nå er det bare å gå til en av våre flotte restauranter og nyte tilbudet!

Leter du etter overnatting på Beitostølen? Se gjennom vårt utvalg av private hytter og leiligheter eller ta kontakt.

Vi har også skrevet en Story om Beitostølens tjenester og butikker, klikk her for å lese den.

Har du spørsmål? Ta kontakt!
+47 61342900
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør