Yggdrasil Utesommer

Tenker du på alternativer til hjemmekontoret?

Flytt arbeidsdagen din til Beitostølen

Har hjemmekontoret fått mersmak? Vi foreslår å flytte arbeidsdagen til Beitostølen og kan hjelpe deg med å finne et sted å bo.

Denne våren har mange av oss blitt kjent med hvordan en arbeidshverdag på et hjemmekontor kan se ut. Det er blitt større aksept for å avholde møter digitalt, og behovet for fysisk tilstedeværelse er ikke like nødvendig som før.

Hvorfor ikke utnytte friheten et hjemmekontor kan gi, og legg arbeidsdagen din til Beitostølen?

IMG 8694

Stillhet 

Det er en egen type stillhet på fjellet. Med god avstand mellom naboer og bilveier uten for mye tungtransport er det generelt lite menneskeskapt lydforurensing. Det skaper perfekte forhold til en behagelig atmosfære når du trenger arbeidsro, eller bare trenger å slappe av.

 

God plass til hele familien

Ta med familien på fjellet, og bo godt i en av våre romslige og velutstyrte hytter. Det er mange aktiviteter å velge mellom, for liten og stor hele året.

 

Lag god mat

God og sunn mat setter premisset for en effektiv arbeidsdag. Våre hytter og leiligheter har godt utstyrte kjøkken, slik at du kan lage gode frokoster, spise lunsj og middag, samt forberede turmatpakka.

 

Hverdagen starter når arbeidsdagen slutter. 

Hva gleder du deg til å gjøre når du er ferdig for dagen? Med base på Beitostølen har du utallige fjellopplevelser rett utenfor døren. Med et slikt utgangspunkt er det lettere å integrere mer aktivitet og natur inn i hverdagen. Det finnes muligheter for alle, om det er vandring, løping, sykling, padling, klatring eller annet du søker. Klimaet her oppe gjør også at sesongene tydeligere setter sitt preg på naturen rundt deg, flott og inspirerende.

 

Vi tror at en midlertidig arbeidshverdag på Beitostølen vil være et friskt pust med produktivitet, inspirasjon og ny energi. 

Sees vi?

 

99A0733
Bo godt!

Vi har et bredt utvalg av flotte og velutstyrte hytter og leiligheter. Vil du ha det smått og koselig, stort eller moderne, naturnært, panoramautsikt eller sentrumsnært har vi flere alternativer for deg. 

Sjekk ut hva vi har tilgjengelig på våre sider.

IMG 6528
Trenger du kontorplass?

I sentrum kan du nå leie et eget kontor med utsikt mot fjellet. Kontorene er på 10-15kvm og leie inkluderer strøm, vann, internett samt tilgang på printer og kaffe/te. Dagspris for eget kontor er 490,- NOK.

På sikt ønsker vi å utvikle et cowork-space her, men grunnet corona er det foreløpig kun klargjort egne kontorer.

Flytt hjemmekontoret til Beitostølen!
+47 61 34 29 00
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør