DSC 0119 HDR

Bli Utleier

Kunne du tenke deg å leie ut hytten eller leiligheten din i perioder du ikke bruker den selv?

Vi er en familiebedrift som har drevet med hytteutleie på Beitostølen i snart 20 år. Vi har vårt kontor på Beitostølen og kjenner området godt. I dag håndterer vi rundt 100 private hytter og leiligheter, og tar imot rundt 35.000 gjestedøgn i året.

Dersom du har en hytte eller leilighet på Beitostølen eller i Valdres som du ønsker å leie ut i perioder du ikke bruker den selv, kan vi hjelpe deg. Vi håndterer hele gjesteoppholdet fra ankomst til avreise, og du får utbetaling hver måned.

Fordeler for deg som eier
Rengjøring Canva
Renhold og vedlikehold

Vi sjekker at alt er ok før gjestene kommer. Vanligvis sjekker vi da TV-en, setter på varmen og setter på vannet. Etter avreisen av gjesten vasker vi hytten, ser at alt er i orden og at ytterdørene er låst. I tillegg ordner vi alt som gjelder bestilling og betaling.

Data Canva
Innledende prosess

Før første utleien skal vi ta bilder av hytten eller leiligheten og legge de, sammen med tekst, ut på vår nettside. I tillegg kan dere velge at vi legger enheten ut på finn.no. Vi trenger også en til to egne nøkler til enheten.

Vi må vite nøyaktig når hytta er tilgjengelig. Vi har online booking på våre nettsider, så det er ikke mulig å flytte en bestilling når den først er gjort. Når du skal bruke enheten selv, sperrer vi den i kalenderen slik at den ikke kan bli booket av noen andre. 

Kontrakt Canva
Minimumstid på utleie

Vi har ingen minimumstid på utleie, fordi utleien er basert på tillit mellom begge parter. Hvis en part angrer eller det ikke fungerer som man har tenkt, så er det gjensidig oppsigelse på kort varsel. Bookinger som er gjort, må bestå, hvis vi ikke klarer å få flyttet dem til et tilsvarende alternativ.

Til orientering
Kleskap Canva
Private ting

Man bør rydde bort endel av de private tingene. Mange tar et skap som de skriver privat på, og legger tingene sine der. På kjøkkenet må dere nok rydde i kjøleskap, fryser samt tørrvarer. Det kan godt stå litt igjen, men det må være plass til at gjestene kan ta med seg noe selv.

Perm
Info-perm

Det lages en perm med instrukser for hver enhet. Denne info-permen legger vi inn i hytta, slik at gjestene og personalet kan lese gjennom den ved behov. 

Informasjonen som skal være vedlagt her skal omfatte generelle instrukser om TV, internett, vann, varme osv. I tillegg blir det lagt inn en instruks for renholderne med spesialinformasjon om denne enheten.

Støvsuger Canva
Mer informasjon

Det å leie ut en hytte går normalt veldig fint, men dere må regne med vanlig slitasje og vedlikehold. Tenk derfor på at alt må være enkelt og funksjonelt. Husk å fylle opp med ekstra lyspærer, støvsugerposer og evt annet som du tror kan være bruk for.

Er du interessert? Ta kontakt!
+47 61342900
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør