Bjelbølsstølen.jpg

Om oss

Vi leier ut private hytter og leiligheter på Beitostølen

Finn ut mer om Booking Service Beitostølen - våre tjenester, mål og kvaliteter. 

Vi har et nært og godt samarbeid med mange private hytteeiere og leilighetseiere i hele Valdres. Booking Service AS begynte å leie ut private hytter i 1997 og vi har stadig fått flere eiere som ønsker å leie ut via oss. I dag leier vi ut over 100 private hytter, leiligheter og støler.

Vi er svært opptatt av å ta godt vare på hyttene, samtidig som vi hjelper våre gjester til å finne den hytten eller leiligheten som passer best. Mange gjester har blitt stamgjester, noe vi setter stor pris på.

Våre kvaliteter
Booking Service Kontor
Kontoret

Vi hjelper deg gjerne med henvendelser via telefon, mail eller personlig på kontoret vårt. Kontoret ligger i Beitostølen sentrum, mellom Sparebank1 og Bergo Hotel (Bygdinvegen 3780).

 

Åpningstider:

Mandag til fredag: 08:00 - 16:00

Design Uten Navn 5
Bærekraftige ferier

Hos Beitostølen Booking Service er vi opptatte av å tilby et miljøvennlig alternativ til din fjellferie. Når du leier en privateid hytte eller leilighet er det mye mer miljøvennlig enn å bygge selv.

Vi er også sertifisert i Miljøfyrtårn siden 2023. Så vi er fokusert på å kontinuerlig forbedre våre miljøprestasjoner.

Les mer om bærekraft på Beitostølen Booking Service

DSC 0175 HDR
Vedlikehold av enheter

Når du leier ut hytten eller leiligheten via oss, skal vi ta vare på den når ikke du er til stedet. Det innebærer alt fra å hjelpe gjesten med eventuelle spørsmål eller problemer under oppholdet til utvask etter hver utleie. Vi fungerer som et bindeledd mellom hytteeier, leverandører og gjester.

Er du interessert i å bli utleier? Finn ut mer

99A1866
Støtter miljøet på Beitostølen

Vi ønsker å bidra i forbedring av livet på Beitostølen for både fastboende og turister. Vi samarbeider tett med Visit Beitostølen, som i hovedmål jobber med å tilrettelegge Beitostølen for alle sammen.

Videre har vi sponset Nettverket E-sportsenter (NES) på Heggenes i 2023.

Ta kontakt med oss
+47 61 34 29 00
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør