Blåklokker.jpg

Personvern

Personvernerklæring

SAMMENDRAG

Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen.

Opplysninger om deg samler vi inn når du sender en forespørsel, foretar en bestilling, melder deg på et nyhetsbrev eller du ringer oss og ber om et tilbud.

Ved å godta personvernerklæringen aksepterer du at vi behandler personopplysningene dine i samsvar med personvernerklæringen.

Personopplysningene dine deles kun med underleverandører/partnere når du bestiller tilleggstjenester fra oss, og kun når dette er nødvendig for å kunne inngå bestillingen. For eksempel, når du bestiller en aktivitet eller restaurant/catering eller hotellrom gjennom oss.

 

§ 1- Hvilken informasjon samler vi inn?

Opplysningene du gir oss

For å kunne gjennomføre en bestilling hos oss, trenger vi:

- Ditt navn

- Kontakt informasjon (epost, mobilnr. alder , adresse)

Informasjon vi samler inn fra deg er nødvendig for å kunne levere tjenestene på en trygg måte. 

Vi lagrer nødvendig informasjon for regnskap og å kunne følge deg opp i forbindelse med din bestilling.

 

Opplysninger vi registrerer når du bruker nettstedet

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å øke brukeropplevelsen og til statistisk analyse. En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres i en nettleser. Dette er standard internett-teknologi som benyttes på de fleste nettsteder i dag. Hensikten er å bruke informasjonskapslene til å bevare data relatert til brukerens preferanser og kontoinnstillinger, samt til å evaluere og sammenstille statistikk om brukerens aktivitet. De fleste nettlesere er innstilt til å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du kan når som helst avslå bruken av informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren til ikke å godta informasjonskapsler.

Vi benytter Google analytics pixel  og facebook pixel til å målrette våre google adwords, og facebook annonser.

Den registrerer informasjon i forbindelse med din bruk av siden, blant annet domenet som siden blir besøkt fra, hvilken nettleser som benyttes, varigheten av besøket, IP-adresse, enhetsinformasjon, informasjonskapsler, tidspunkt for besøket, informasjon om geografisk posisjon og hvor lang tid det tar for deg å gjennomføre oppgaver i siden.

Data anonymiseres eller endres IP-adressene slik at besøkende på nettstedet ikke kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson.

Opplysninger vi samler inn fra andre

Dersom du bruker kortbetaling, vipps eller andre betalingstjenester for å fullføre en bestilling hos oss, mottar vi informasjon om kjøpstidspunkt og beløpet som ble betalt. Vi mottar ingen ytterligere kjøpsdetaljer.

 

§ 2- Hvordan vi bruker personopplysningene dine

Gjennomføring av avtalen med deg

Vi bruker personopplysningene dine for å behandle din bestilling eller kjøp av tjenester, samt for å kunne levere tjenesten som avtalt.

Oppfylling av en lovlig forpliktelse

Vi lagrer regnskapsinformasjon i samsvar med gjeldende regnskapsregler.

Utvikling, forbedring, statistikk og måling

Informasjonen blir brukt til å bedre forstå hvordan brukerne våre finner oss på nettet og bruker vår hjemmeside, med det formål å kunne forbedre bruker opplevelsen og optimalisere søket Informasjonen blir også brukt til andre forsknings- og analyseformål.

Markedsføring

Ved å melde deg inn i vårt nyhetsbrev eller blogg, vil vi kunne sende markedsføring per e-post, SMS eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder. Slik markedsføring skjer alltid innenfor rammene av markedsføringsloven. Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst.

§ 3- Hvordan vi deler personopplysningene dine

Generelt

Vi deler bare personopplysningene dine med andre hvis det er nødvendig for å gjennomføre tjenesten, oppfylle krav til regnskap, over og regler, samt hvis du velger å bestille andre tjenester via oss.

Enhver deling utover slik deling som nevnt i dette punktet krever ditt samtykke.

§ 4- Innsyn, retting og sletting av personopplysninger

Du har rett til innsyn i personopplysningene vi har registrert om deg. Disse opplysningene er nødvendige for å kunne levere tjenestene. Hvis noen av opplysningene vi har registrert om deg ikke er korrekte, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss. Du kan også når som helst trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp. Vi vil uansett ikke lagre personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og våre lovpålagte plikter.

§ 5- Informasjonssikkerhet

Vi har gjennomført organisatoriske og tekniske rutiner og tiltak som skal sørge for at dine personopplysninger ikke kommer på avveie, ikke endres utilsiktet, og at de er tilgjengelige ved behov.

§ 6- Behandling av person informasjon

Booking Service Norway AS, organisasjonsnummer 978678637 er behandlingsansvarlig. 

 

Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler i nettleseren din. (ekstern side)

Har du spørsmål vedrørende vår behandling av persondata?
+47 61342900
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør