Utsikt_grønt.jpg

Vilkår for Booking

Dette er våre standard utleiebetingelser. Sammen med bekreftelse av hytte sender vi også med veibeskrivelse og info om nøkkelplassering.

Generelt
Man må være over 24 år for å leie våre private hytter. Det forventes at man behandler utleieobjekter med forsiktighet, og at man ikke forstyrrer naboer.

Betaling av opphold
Oppholdet vil bli forhåndsfakturert, og hele leiebeløpet blir belastet ved bestilling. 

Avbestilling
Avbestilling av opphold kan skje innen 35 dager før ankomst, etter dette refunderes ikke innbetalt leiebeløp. Ved avbestilling trekkes et administrasjonsgebyr på 500,- Ved avbestilling pg.a. sykdom må dette dekkes av leietakers (din) reiseforsikring.

Dersom utleieenheten av en eller annen grunn ikke lenger står til disposisjon for Booking Service AS forbeholder vi oss retten til å avbestille/ombooke oppholdet. Eventuell leieinnbetaling vil da bli returnert 100%.

Leietakers plikter
Leietaker plikter å behandle utleie-enheten, med tilhørende inventar og utstyr, i og tilknyttet utleieenheten, slik at ingen skade eller unødig slitasje oppstår. Leietaker er direkte erstatningspliktig for tap eller skade han/hun påfører utleie eiendommen. Det skal være ro i boenheten etter kl. 23.00, slik at naboer ikke blir forstyrret. Uro og bråk kan medføre utkastelse med umiddelbar virkning og uten refusjon av leiebeløp.

Før avreise plikter leietaker å rydde opp inne og utvendig, samt sette på oppvaskmaskin. Leide lintøysett skal tas av sengene og legges i egne poser. Søppel skal kastes ved Miljøstasjonen ved avreise. Sluttrengjøring er nå inkludert på de fleste enheter.

Ved eventuelle skader og feil i og utenfor utleie-enheten må leietaker gi Booking Service umiddelbar beskjed.

Sjekk før ankomst at det er tillatt å ta med husdyr i utleieenheten.
RØYKING ER FORBUDT PÅ ALLE HYTTER OG LEILIGHETER. Brudd på røykeforbudet inne kan medføre kostnader i
forbindelse med nedvasking (1000-3000,-)

Ved betaling av oppholdet aksepteres også disse betingelser av leietaker.

minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør