Gipestølen 424

Støl - Øystre Slidre
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
Alle datoer
Denne enhenten kan ikke bookes online, da utleie skal godkjenes av hytteeier. Hvis du ønsker å leie denne hytte; send oss en forespørsel
Har du spørsmål?
Enkel og god stølsbu bestående av stue med kjøkkenkrok og to soverom. Beliggenheten er unik - høyt til fjells på en liten stølsvang langt fra allfarvei - et utmerket feriested for den som søker fred og ro. Slettefjellvegen åpnes for ferdsel ca. 1. juli.
4 Personer
2 Soverom
0 Bad
Enkel, men bra stølsbu. Stue med kjøkkenkrok, oppbevaring av mat er i matkjeller.
Døråpning med forheng til de to soverommene. Vann hentes i tjernet, 150m dit. Beliggenheten er unik - høyt til fjells på en liten stølsvang langt fra allfarvei - et utmerket feriested for den som søker fred og ro. Gressvokst tomt på framsiden, bratt og steinete opp til utsiktspunkt på oversiden, noe svaberg og skråning på utsiden av terrassen og ned mot vannet. Ikke inngjerdet. En eldre, tømret stølsbu på samme eiendom. Hyttenabo 50 m nedenfor, og det er to støler/hytter et par hundre meter lenger inn, hvor veien slutter. Med Gipetjernet rett nedenfor, fjell og vidde så langt øyet kan se - er dette høyfjellet på sitt beste. Mugnetinden og toppene rundt ses mot vest. Slettefjell mot sør. Mugnetinden (1740 m.o.h.) er et populært turmål. Man kjører (eller går) til bru over elven Mugna ved Slettefjellvegen, 3,6 km fra Gipestølen, og følger så tursti derfra, ca. 2 timers gange. Ellers turmuligheter i alle retninger. Og fiskemulighetene er mange. Det er flere Gipetjern etter hverandre, med elvestubber mellom - ca. 850 m til det søndre og største tjernet. Fritt stangfiske fra land (kun fisketrygdavgift må betales). Ikke utleie om vinteren.
Det er ikke mulig å bestille sluttrengjøring av denne stølen. Det er minimum ukesleie.
Det er ikke Wifi på Gipestølen 424.

OBS! På sommeren beiter sauer og geiter i området. Parker bilen innenfor inngjerdet tomt.
Utstyr
  • Peisovn
  • Ved inkludert
  • Gass inkludert
  • Utedo
  • Terrasse
  • Propanbluss
  • Dyr tillatt
Romfordeling
Soverom I: køyeseng har bred underkøye (100 cm) og enkel overkøye (205 cm lange).
Soverom II: 2 enkeltsenger
Avstander
Butikk 13,7km
Fiskevann 200m
Spisested 13,7km
Diverse

Areal: 50 m²
Høyde: 1005 moh

Tilgjengelighet
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør