Utsikt_grønt.jpg

Bærekraftige ferier på Beitostølen

Booking Service Beitostølen feirer 25års-jubileum!

Booking Service Beitostølen har leid ut private hytter og leiligheter siden 1997, og denne erfaringen er vi både stolte av og takknemlige for. I denne Storien forteller vi deg litt om tjenestene våre og hva vi gjør for ditt perfekte opphold på Beitostølen.

Våre tjenester
Design Uten Navn 7
Over 100 enheter

Du kan velge mellom over 100 hytter, leiligheter og støler. Om du vil bo sentralt eller nærmere naturen, trenger mange eller få soveplasser eller om du ønsker spesielle tjenester som skibod eller badstue - vi har akkurat det som passer deg. 

Design Uten Navn 6
Rengjøring

Når du booker en hytte eller leilighet fra oss trenger du ikke å tenke på vask. Du kommer til ren og varm hytte og når du drar er det ingenting å bekymre seg for. Rengjøringen er alltid inkludert i prisen!

Design Uten Navn 5
Miljøvennlig ferie på fjellet

Det er faktisk ganske smart å leie en hytte eller leilighet istedenfor å bygge ny. Ifølge naturvernforbundet truer hyttebygging naturen i Norge, siden det bygges nye "byer" i naturen. For å kunne nyte hyttelivet på fjellet uten dårlig samvittighet er det lurt å leie private enheter som ellers hadde stått tomme. 

Story Bærekraft 2
Ingen ferie uten Wifi

De fleste enhetene har gratis internett, men det er noen som ikke tilbyr det. Det er mulig å bestille trådløs router med internett tilgang fra oss, som vi setter inn på den hytten eller leiligheten du leier.

Vi har et begrenset antall routere så vær tidlig ute med å bestille dette ekstra.

 

Tilleggspris for internett er:

Weekend: Fredag - søndag 400,-

Uke : Mandag-søndag 500,- 

Forlengelse utover 1 uke er kr. 250,- pr. uke.

 

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å leie ekstra internettilgang på ditt opphold.

Tips: De fleste norske leietakere kan også utvide sitt mobilnett for ganske lite penger. 

Story Bærekraft 3
Bidrag til arbeidsplasser

Ved å leie fra oss bidrar du til arbeidsplasser og lokalmiljøet på og rundt Beitostølen. Dermed blir det bærekraftige boforhold på landsbyen som du aktivt bidrar til!

Story Bærekraft
Sosiale medier

Videre holder vi dere oppdatert om nye hytter og leiligheter, spesielle tilbud eller bare det fine Beitostølen på sosiale mediene våre. Følg oss på Facebook og Instagram for å kunne drømme om fjellturen i hverdagen. 

 

Klikk her for å se virksomhetens Miljørapport for 2023

Lurer du på noe annet? Ta gjerne kontakt!
+47 61342900
Bla gjennom vårt utvalg
gjester
soverom
Filtrering
Region
Egenskaper
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør