Silje På Fjelltur Opp Mugnetind I Høsten

Bærekraftige ferier på Beitostølen

Sertifisert som et Miljøfyrtårn siden 2023

Å leie hytte i stedet for å bygge ny er en miljøvennlig måte å feriere i Norge på. Hos Beitostølen Booking Service har vi satt oss som mål å bli enda mer miljøvennlige, steg for steg.

Det er faktisk ganske smart å leie en hytte eller leilighet i stedet for å bygge ny. Ifølge Naturvernforbundet truer hyttebygging naturen i Norge, siden det bygges nye 'byer' i naturen. For å kunne nyte hyttelivet på fjellet uten dårlig samvittighet, er det lurt å leie private enheter som ellers ville stått tomme.

I tillegg bidrar du til arbeidsplasser og lokalmiljøet på og rundt Beitostølen ved å leie fra oss. Dermed blir det bærekraftige boforhold på landsbyen som du aktivt bidrar til!

Beitostølen Booking Service har leid ut private hytter og leiligheter siden 1997 og ble sertifisert som Miljøfyrtårn i 2023. Vi jobber mye med å forbedre både det indre og ytre miljøet og ønsker å vise frem våre prestasjoner i vår miljøblogg.

 

Beitostølen Booking Service Miljøblogg

Møterom Bookingservice

Juni 2024

Vi har oppgradert kontoret vårt! Nå har vi et stort konferansebord og en svær dataskjerm. Det eneste som mangler er noen nye stoler og litt veggdekor, så er vi klare!
Det beste er at vi har fått tak i et brukt konferansebord, noe som er mye mer miljøvennlig enn å kjøpe nytt. Det har vært utrolig gøy å kunne holde fellesmøter for Visit Beitostølen og nyte den nye plassen til våre egne møter også.

Februar 2024

Vi kjøpte inn miljøvennlige alternativer til rengjøringsmidler og byttet ut det vi brukte før. Våre ansatte gjennomgikk alle kjemikaliene og testet diverse produkter for å finne produkter med samme effekt.

Klikk her for å se virksomhetens Miljørapport for 2023

Oktober 2023

Beitostølen Fix hjalp oss med å sette opp en vedbod på baksiden av kontoret. Nå trenger de tunge vedsekkene ikke bæres over lange avstander til bilen lenger. 

Det ble også laget et tilpasset hyllesystem i vårt renholdslager! 

Juli 2023

Vi monterte motoriserte døråpnere både på ytterdøren og på inngangsdøren til kontoret. Nå skal det være lettere for alle å åpne dørene, spesielt for de som sitter i rullestol.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!
+47 61342900
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør