IMG 1240

Våre enheter i stadionområdet

Ønsker du å bo i nærheten av Beitostølen skistadion? Her er vårt utvalg av private hytter og leiligheter i dette området.

Trykk på lenken under enheten for å finne ut mer eller ta kontakt med oss via telefon eller e-post.

DSCN3366.JPG
Faun

Faun er en stor og velutstyrt hytte på 200m2, fordelt på 2 etasjer. Hytten har 5 soverom, med inntil 18 senger. Det er 2 bad med dusj/WC, samt badstue. Nede er det en stor stue med natursteinpeis, TV og salonggruppe. Kjøkkenet har et spisebord til 18 personer og ellers det meste av tenkelig utstyr og passer godt for gourmet middager.

 

Les mer og book nå

99A5041 HDR
Andresenhytta Arena 20

Arena 20 er Frode Andresen sin hytte på Beitostølen. God tilgang på lysløype og flotte langrennsforhold, samt et flott skiskytteranlegg med 30 skiver og lys på skivene på kveldstid. Hytten er i to etasjer og har 4 soverom og 2 bad. Et av soverommene har dobbeltseng, tre har familiekøye for 2-3 personer.

 

Les mer og book nå

Peerstunet Fasade
Peerstunet

Peerstunet er en laftet tømmerhytte bestående av to større bygninger og et stabbur (bygd sammen) med dobbel garasje. Hytten passer godt for både firmaturer og flere familier som reiser sammen, samt familiefeiringer. Peerstunet ligger rolig og fint til, mellom Beitostølen sentrum og Skistadion.

 

Les mer og book nå

99A0540
Trollslottet

Bo i Trollenes rike... Trollslottet er en stor og flott tømmerhytte på 2 etasjer. Den ligger rett ved Skistadion på Beitostølen. Hytten har totalt 5 soverom med 12-14 sengeplasser. Stuen er stor og romslig, og det er høyt under taket. Her er det sofagruppe, spisebord, piano og peis både ved spisebordet og ved salongen.

 

Les mer og book nå

IMG 5050 Jpg
Andresenhytta Arena 23

Arena 23 er en flott og moderne hytte som ligger ved Beitostølen Skistadion. Hytten er i to etasjer og har 5 soverom hvorav 2 med eget bad, samt et fellesbad med badstue, dusj og badekar. Oppe er det romslig stue med salonggruppe med peis, spisebord til 10 personer, kjøkken og stor balkong. I tilknytning til carport er det egen utstyrbod.

 

Les mer og book nå

99A0871
Kvingebu

Ny og koselig hytte i lunt terreng nedenfor Beitostølen, nær Skistadion. Rolig område i lett skogsterreng, innerst i blindvei, gangavstand til sentrum. Hytta er velutstyrt og har 4 soverom. Stue med peisovn, TV, romslig spisestue og godt utstyrt kjøkken, utgang fra stue til stor terrasse med utemøbler. 

 

Les mer og book nå

20180430 99A2320 HDR
Fossestølen

“Fossestølen” er en koselig hytte som ligger like nedenfor Beitostølen Sentrum, i et stille og rolig hytteområde med lunt terreng. På vinteren er skiløypene rett utenfor døra. Og på sommeren kan man ta utgangspunkt ved hytta for å gå fine turer i skogsterrenget og i fjellet. Det er en stor terrasse med utemøbler der man kan kose seg i fint vær.  

 

Les mer og book nå

99A9202 HDR
Sportshytte 14

Dette er en moderne hytte med god planløsning.  Hytten har to soverom, ett med dobbeltseng og ett med familiekøye. I tillegg er det en hems med 1 dobbeltseng og en enkelt seng. Her er det lav takhøyde. I hovedrommet har du et velutstyrt kjøkken, spisebord til 6 personer samt en komfortabel sittegruppe med TV og peisovn. 

 

Les mer og book nå

99A1061 HDR
Harestua

Harestua er en sjarmerende og koselig hytte mellom sentrum og stadion på Beitostølen. Den ligger i rolige omgivelser og har nydelig utsikt. Hytten har tre soverom med 6-7 sengeplasser, samt en hems med 2 madrasser som passer for klatrekyndige barn (bratt stige). Det er 2 bad med dusj og toalett, samt badstue og vaskemaskin. 

 

Les mer og book nå

IMG 1240
Arena 11

Arena 11 er en hyggelig og godt utstyrt hytte, rett ved skistadion på Beitostølen. Hytten er i to etasjer og har 4 soverom med 8-10 senger. Tre soverom er nede og 1 soverom oppe i 2 etg. Videre er det 2 bad og badstue. Oppe er det en romslig stue med peisovn, sofagruppe, TV, koselig spisebord til 10 personer. Det er en egen smørebod i garasjen.

 

Les mer og book nå

99A2035 HDR
Sportshytte 58

Sportshytte 58 er en ny og moderne hytte som ligger i sentrum av Beitostølen. Hytten har to soverom, ett med dobbeltseng og ett med familiekøye. I tillegg er det en hems med 4 enkeltsenger. I hovedrommet har du et moderne og velutstyrt kjøkken, spisebord til 6 personer samt en komfortabel sittegruppe med TV og peisovn. 

 

Les mer og book nå

99A3389 HDR
Arena 3

Arena 3 er en flott rekkehytte rett ved skistadion på Beitostølen, med fin utsikt over Slettefjell. I første etasje er det 3 soverom, ett med dobbeltseng og eget bad. I overetasjen er det stue, kjøkken og et soverom. Ved siden av kjøkkenet står det et stort og solid spisebord, og med sittebenken og stolene er det god plass for 12 personer.

 

Les mer og book nå

minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør