Kulturminnestien 27

Fjellferie med hele familien

Tilbring familieferien din på Beitostølen

Å være fjellvant er flott, men å kunne gi kunnskapen videre til barna er en utrolig glede. På Beitostølen Booking Service kan du bo sentralt og gå enkle fotturer som leder deg til fine topper med magiske utsikter. 

Vil du gi "turgleden" videre til barn eller barnebarn? På Beitostølen har du mer enn nok muligheter til det. Her er det mange forskjellige stier med ulike vanskelighetsgrader. Altså noe for alle sammen!

Her vil vi vise deg den beste oppskriften på en familieferie på Beitostølen. Først vil vi anbefale en av de fine fjellturene i nærheten av fjellbyen og andre fine aktiviteter for hele familien. Videre ser du vårt forslag til de flotte hyttene vi kan tilby deg når du ønsker å tilbringe Norgesferien i fjellparadiset Jotunheimen. Har du spørsmål? Kontakt oss på telefon eller e-post!

 

 

Ta kontakt!
+47 61342900
Kulturminnestien 1 Konvertert (2)

Dra på en fin fjelltur

Kulturminnestien/Smørkollvegen

Denne fjellturen starter i Beito og ender på fjelltoppen Smørkollen! Det lille fjellet man passerer på veien til Bitihorn gjemmer en veldig fin og tydelig merket sti gjennom skogen, forbi Beitovannet og til slutt opp toppen. Når man tar det med ro (og tar noen pauser), tar turen opp cirka 3,5 timer.

Med utsikt mot Bitihorn er det også ganske vanskelig å miste veien, som er veldig nyttig. Smørkollen ligger ikke langt unna fjellbyen, så det er fullt mulig å gå en rundtur fra og til hytten!

 

Vis turen på ut.no


Videre finnes det mange spennende aktiviteter for barn og voksne på Beitostølen! På sommeren kan du bli med på ridetur, dra til klatreparken i Beito eller ta en guidet fjelltur i Jotunheimen. Les gjennom vår Story "Planlegg sommeren på Beitostølen" eller finn ut av de mest populære fjellturer i Jotunheimen i vår "Jotunheimen Toppturguide".

Sentrale hytter med 4 soverom
MG 1329 HDR Jpg
Beitostugu

Beitostugu er en komfortabel og hyggelig hytte i sentrum av Beitostølen. Hytten er på 120m2 og har 4 soverom med totalt 11-14 sengeplasser. Stor stue med natursteinpeis, salong og TV. Hytten egner seg perfekt for store barnefamilier, da det er en annen stue på loftet med salonggruppe og TV. Kjøkken med komfyr/stekeovn, oppvaskmaskin, kombiskap. Spisebord til 14 personer. Hytta har 2 bad, det ene med boblebadekar og badstue, det andre med dusj og WC. 

 

Book nå

99A0871
Kvingebu

Ny og koselig hytte i lunt terreng nedenfor Beitostølen, nær Skistadion, skiløyper og turstier. Rolig område i lett skogsterreng, innerst i blindvei, gangavstand til sentrum. 

Hytta er velutstyrt og har 4 soverom. 

1.etg: Stue med peisovn, TV, romslig spisestue og godt utstyrt kjøkken, utgang fra stue til stor terrasse med utemøbler, bad med dusjnisje, wc og vaskemaskin, varme i gulv, entre med gulvvarme, 2 soverom.

2.etg: Hemsstue med sofa, bord og TV, 2 soverom. Godt egnet for barnefamilier. God parkering utenfor hytta. Dyr ikke tillatt.

 

Book nå

99A3389 HDR
Arena 3

Arena 3 er en flott rekkehytte rett ved skistadion på Beitostølen, med fin utsikt over Slettefjell. Her går Lysløypen rett utenfor døren! Med de korte avstandene til butikker, løyper, turstier og restauranter har Arena 3 en flott beliggenhet.

I første etasje er det 3 soverom, ett med dobbeltseng og eget bad med dusj og wc. I første etasje er det enda et bad med dusj, toalett og badstue. 

I overetasjen er det stue, kjøkken og et soverom. Kjøkkenet er velutstyrt med komfyr, kombiskap, vaffeljern og kaffetrakter. Ved siden av kjøkkenet står det et stort og solid spisebord, og med sittebenken og stolene er det god plass for 12 personer. De store vinduene gir hele hytten et lyst preg. Videre er det en koselig stue med TV, sofagruppe og utgang til balkong med utemøbler. Dyr er tillatt.

 

Book nå


Skal du se flere hytter eller leiligheter? Nedenfor kan du velge dato, antall soverom og antall personer. 

Bo i en av våre flotte hytter og leiligheter
gjester
soverom
Filtrering
Region
Egenskaper
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør