Fjellmaraton Bitihorn Panorama

Fjellmaraton 2023

Fredag 2 juni 2023

Vårens vakreste eventyr - 2 juni 2023 på Beitostølen!

Fjellmaraton er et mosjons arrangement med distanser tilrettelagt for hele familien og deltakere i alle aldre. Rundt målområdet i Beitostølen sentrum er det gode tilbud i butikkene, folkeliv, musikkarrangement og ivrige tilskuere som heier løperne i mål. Senere på kvelden arrangeres det blemmeball.

Fra starten på Helmaraton og til Beitostølen er det nærmere 500 meter høydeforskjell, og under visse værforhold kan det være en helt annen værtype på Valdresflya, enn på Beitostølen. Dette oppleves av mange som en eksotisk, spennende og fin løpetur gjennom flott natur, og føles svært givende å fullføre.

Meld deg på her: fjellmaraton.no

Distanser
Fjellmaraton_halvmaraton.jpg
Helmaraton

Helmaratonet er en 42km lang distanse med start ved Besstrond. Det første du passerer er Besseggen, for så å løpe over Valdresflya og forbi Bitihorn, før du vender nedover mot Beitostølen sentrum. Dette er en spektakulær maraton opplevelse!

Fjellmaraton_snø_halvmaraton.jpg
Halvmaraton

Halvmaraton starter på Valdresflya og er en 21km lang distanse. Her løper du gjennom det karakteristiske steinete landskapet på Valdresflya, passerer Synshorn og Bitihorn før du heies ned til Beitostølen sentrum.

Fjellmaraton Fjellbukken Oversikt
Fjellbukken

Ønsker du å løpe i terreng kan du velge Fjellbukken som er en distanse på 10,5km med start på skistadion.

Fjellmaraton Minitonn
Miniton

Miniton starter ved Båtskaret og er en 8km lang distanse. Super distanse om det er første gangen du deltar i et organisert løp, eller bare vil løpe litt kortere.

Fjellmaraton_fjelltassen_fart.jpg
Fjelltassen

Fjelltassen for de minste starter ved Carlheisen, ca 1 km nord for Beitostølen sentrum. Dette er en sjarmøretappe for de minste, med full fres og god stemning hvert år. Fjelltassen finner sted under sikre forhold og i kontrollerte former, med startnummer, medaljer og løpedrikke til alle.

Fjellmaraton Fjellgeita Oversikt
Fjellgeita

Fjellgeita er en løpsklasse uten tidtaking, og er samme terrengløype som Fjellbukken. Passer for deg som vil være med på moroa, uten at tid eller plassering betyr noe.

Enkelte år, som i 2012 og i 2015, har det vært mye snø over Valdresflya før Fjellmaraton start
Enkelte år, som i 2012 og i 2015, har det vært mye snø over Valdresflya før Fjellmaraton start
Vi hjelper deg med overnatting og påmelding til Fjellmaraton!
Ledige hytter & leiligheter i Fjellmaraton helgen
gjester
soverom
Filtrering
Region
Egenskaper
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør