Valdres Cathrine Dokken © Norsk Rakfiskfestival

Rakfiskfestivalen

3 - 5 november 2022

Vi anbefaler Rakfiskfestivalen for alle som er glad i matopplevelser, og som ønsker å ta del i en festival som omfavner lokal mat, kultur og rakfisk fra Valdres. 

Norsk Rakfiskfestival er en årlig matfestival der rakfisken står i fokus, og avholdes på Fagernes. Å spise rakfisk har lange tradisjoner i Valdres, og har med årene blitt mer populært og tilgjengelig. Under festivalen får du prøvesmake ulike typer rakfisk sammen med typisk tilbehør som rømme, løk, potet, lefse og en akevitt for de som liker det.

Med god mat, musikk og stemning oppleves Rakfiskfestivalen som en hyggelig folkefest. For mange er det også blitt en årlig tradisjon og møteplass, enten det er fastboende eller hyttefolket. 

Rakfiskfestivalen har vært en av motorene i den fremvoksende rakfisknæringen i Norge, noe vi i Valdres er svært stolte av. Det er satt opp shuttlebusser mellom Beitostølen og Fagernes ekslusivt for rakfiskfestivalen denne helgen. Det gjør at du fint kan nyte en fjellweekend på Beitostølen med innslag av tradisjonell mat og rakfisk i det mer urbane Fagernes. 

Prøvesmak ulike typer rakfisk. Foto: Norsk Rakfiskfestival
Prøvesmak ulike typer rakfisk. Foto: Norsk Rakfiskfestival
R4 4707 5100
Nærhet til Beitostølen

Bo godt i en hytte eller leilighet på Beitostølen hos oss på Booking Service Beitostølen, og ta shuttlebuss til Fagernes under Rakfiskfestivalen.

Se gjennom vår utvalg nedenfor og finn din drømmehytte eller leilighet for festivalen! 

Foto Anne Marte F+©R 7743 Lav
Tradisjonell atmosfære

Fotograf: Anne Marte F.

Det er bare å finne frem gode og varme ullgensere og nickers, så er du klar for Rakfisken!

Konsert 2017
Bra musikk

Foto: Norsk Rakfiskfestival

Gjør deg klar for konserter med blant annet JT Lauritsen & The Buckshot Hunters, Vika Band, JStubbad'n og Ole & Gorm etter en dag på rakfisken.

Se gjennom programmet her: Norsk Rakfiskfestival

Bo på en koselig hytte eller leilighet i Rakfiskhelgen
gjester
soverom
Filtrering
Region
Egenskaper
Vi hjelper deg med overnatting under Rakfisken!
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør