DJI 0059

Restaurantguide

Sjekk ut de ulike spisestedene på Beitostølen!

Hytta mat & vinhus

Denne lune restauranten ligger på idylliske Jotnetunet ved Beitostølen Camping. Her serveres det klassiske retter basert på lokale råvarer, med et særegent preg og smaksbilde. Med en rustikk atmosfære og høy kvalitet på maten er Hytta mat & vinhus perfekt for en intim og koselig middag.

Det er mulighet for å bestille catering. Vi anbefaler å bestille bord på forhånd, særlig i helger og høytider.

Kontakt:

+47 904 00 288

Bestill bord

Meny

Caféen tapasbar

I det store hvite og røde bygget i Beitostølen sentrum ligger Caféen tapasbar. På menyen finner du et utvalg av hovedretter, samt en stor tapasmeny. Perfekt for å dele, eller om man ikke klarer å bestemme seg for en rett. De serverer også lunsjretter tidligere på dagen. Caféen byr på en urban atmosfære, har et bra utvalg av øl, vin og drinker i baren og er et koselig sted å samles.

Kontakt:

+47 613 40 993

Bestill bord

 

Peppes Pizza

Ovenfor Bergo hotell i sentrum av Beitostølen ligger Peppes Pizza. Kjent og kjært for mange, og de lager selvsagt god pizza her på Beitostølen også. Med gode åpningstider, takeout og studentrabatt er Peppes populært for både store og små, og et bra alternativ etter en aktiv dag.

Kontakt:

+47 22 22 55 55

Bestill bord

Takeout meny

Jotunstogo

Dette er en hjemmekoselig café og restaurant i hjertet av Beitostølen sentrum. Ta deg en pause fra skibakken med en digg kakao, vaffel eller pommes frites. Her får du romslige porsjoner til gode priser. Det serveres mat hele dagen, alt fra frokost- lunsj og middagsretter - til kaker, is, vafler og brødmat. Jotunstogo byr på lekerom, fyr på peisen og panoramautsikt over Slettefjell. Dette er et koselig og samlende sted for hele familien eller vennegjengen.

Lodge900

I ekte ski-in ski-out stil kan det nyeste tilskuddet av restauranter i Beitostølen sentrum by på italiensk pizza og pasta. Lodge900 er store og moderne lokaler som rommer både restaurant og pub i bunnen av Ola-heisen med en sportslig atmosfære og flott utsikt. De har en fantastisk solterasse i godt vær, og det er god stemning med afterski i puben. En fin avslutning på en lang dag i bakken.

Kontakt:

+ 47 613 40 993

Heimatt

Erling Theodorsen er tilbake på Beitostølen, sammen med sin bror Øyvind. Restaurant Heimatt ligger ved Bergo Hotel, i et lite og intimt lokale med hyggelig atmosfære. Her er det fokus på lokale råvarer og bærekraftige norske råvarer. En nøye utvalgt vin- og ølmeny er med på å skape det perfekte samspillet mellom mat og drikke. Tanken bak menyen er å alltid tilby sesongens beste råvarer og gi deg som gjest en ny smaksopplevelse hver gang du besøker oss.

 

Kontakt:

+47 413 97 893

Meny

Steak & Bones

I bunnen av slalåmbakken ved Radisson hotellet ligger Steak & Bones. Dette er et amerikanskinspirert steakhouse, med Beitostølens beste spareribs. Dette er et godt alternativ for de som liker god amerikansk grillmat.

Kontakt:

+47 909 40 500

minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør