Erlingstogo 1

Store hytter for team building

Våre storhytter som egner seg for firmaturer eller storfamilier

På Booking Service Beitostølen har vi et stort utvalg av ulike hytter, leiligheter og støler. Blant enhetene våre har vi storhytter som egner seg perfekt for firmaturer, storfamilier eller idrettsgrupper.

Er du på jakt etter et fjelleventyr for en større gruppe? Her har vi samlet all nødvendig informasjon for din planlegging. Oppdag restauranter med catering, teambuilding-aktiviteter, arrangementer på Beitostølen og romslige hytter for hele gjengen!

Første destinasjon: Mat. Dette er en vesentlig del som kan utfordre når gruppen er stor. På Beitostølen finner du et mangfold av restauranter og utesteder. Noen av dem tilbyr catering, spesielt Lodge 900, Cafeen, Jotunstogo, Peppes Pizza og Pizzabakeren. Catering leveres på forespørsel, og de fleste tilbyr mat for henting.

Det er også mulig å forhåndsbestille bord! For større grupper er det lurt å gi beskjed på forhånd, spesielt i kveldsrushet. Vi er her for å hjelpe deg med det.

Når magen er mett, er det deilig med frisk luft, og det er et bredt spekter av aktiviteter tilgjengelig på Beitostølen.

Aktiviteter for store grupper
Hundeslede_2.jpg
Aktiviteter med guide

Ta med hele gjengen på guidede eventyr i og rundt Beitostølen! Klatre opp fjellveggen på Synshorn via Ferrata eller besøk Beito klatrepark.

Beito Aktiv tilbyr et variert utvalg av gruppeaktiviteter, inkludert team-building-mangekamp.

Enten det er vinter eller sommer, kan du bestille hundekjøring med Beito Husky Tours! De tilbyr også kanoutleie og guidede opplevelser som rafting og kanoturer.

Myhre Gård gir store grupper muligheten til rideturer. Lev ut cowboy-drømmen din på heldags-, halvdags- eller to timers ridetur.

Gravfjellet 50
Aktiviteter uten guide

Beitostølen og området rundt bugner av naturskjønnhet som kan skape minner for livet. Utforsk fjellene til fots eller på sykkel om sommeren, med merkede stier i Jotunheimen nasjonalpark. Sykkelentusiaster kan nyte flotte stier, veiene på Valdresflya, eller området rundt Beito.

For en mer avslappet utendørsopplevelse, prøv Frisbee golf ved Beitostølen stadion!

På vinteren er det tid for ski. To bakker og flere heiser, en i sentrum og en annen i Raudalen (bare 15 minutters kjøretur fra Beitostølen). Randonee og langrenn er populære, med mange flotte løyper, pluss trugeturer.

Trenger du utstyr eller har begrenset plass i bilen? Lei utstyr fra Beitostølen Rental.

MG 7052 Web
Avslapping

Trenger du avslapning på fjellet? På Beitostølen venter både innendørs og utendørs velvære.

Ridderbadet, det nye spastedet i sentrum, frister med flere bassenger, utendørs boblebad, badstue, "swim out" med utsikt mot Jotunheimen og servering. Voksen- og barneavdeling tilgjengelig.

Beito Aktiv tilbyr en unik utendørs spa-opplevelse. Nyt "høyfjellsoasen" i villmarkspaen med badestamp og badstue, og nydelig utsikt over Øyangen og fjellene rundt.

Hermannstua 1

Beitostølen pulserer av aktivitet - det skjer alltid noe! Det kan være utfordrende å holde oversikt over alt som skjer, men Visit Beitostølen har en praktisk kalender som viser alle arrangementer under oppholdet ditt. Bla gjennom den og nyt fjellunderholdningen!

Hvis du planlegger konferanser, tilbyr Beitostølen forskjellige møtelokaler. For store arrangementer er Beitohallen ideell, med en imponerende 652 m2 hall som rommer 500 personer i kinooppsett. Jotunstogo vinbar er perfekt for mindre selskaper eller møter, et intimt rom adskilt fra restauranten.

Sist, men ikke minst, det viktigste for oppholdet ditt på Beitostølen: Overnatting! Her er en liste over våre største hytter for store grupper. Ta gjerne kontakt med oss for skreddersydde opplevelser på Beitostølen.

Våre storhytter
Bjørndalenhytta 6
Bjørndalenhytta

Bjørndalenhytta har 9 soverom og 8 bad, totalt er det plass til 18-24 personer her. Stuen egner seg godt som møterom, her er det 30 sitteplasser ved spisebordet og en videokanon med lerret. 

Til hytten

Peerstunet 6
Peerstunet

Vår fine storhytte med navnet Peerstunet ligger i stadion-området. Her er det 9 soverom, 7 bad og en badstue. På Peerstunet er det plass til 18-20 personer. 

Til hytten

DJI 0003
Hermannstua

Hermannstua er en flott laftehytte i Bjødnabakken med 6 soverom, 6 bad og en badstue. Her er det plass til 12-16 personer. 

Til hytten

DSC 0119 HDR
Jacobstua

Nabohytten til Hermannstua heter Jacobstua. Hytten har 6 soverom, 4 bad, en badstue og plass til 12 personer. 

Til hytten

MG 0164 HDR Jpg
Erlingstogo

Erlingstogo befinner seg i Stakkstølie. Hytten har 6 soverom, 2 bad og en badstue. Stort kjøkken, spisestue og stue. Her er det plass til 14-15 personer.

Til hytten

99A0541
Trollslottet

Trollslottet har 5 soverom, 3 bad, en badstue og plass til 12-14 personer. Denne hytten ligger også i stadion-området.

Til hytten

99A0161 HDR
Reksla 14

Denne moderne hytten ligger i Markahøvda, nord for Beitostølen. Her er det 5 soverom, 3 bad og plass til 10-12 personer.

Til hytten

99A4835 HDR
Aasenstølen

Aasenstølen er også en moderne hytte som ligger i Markahøvda. Det er 5 soverom, 3 bad, en badstue og plass til 14 personer.

Til hytten

99A2486 HDR
Finntøppvegen 17

Finntøppvegen 17 ligger midt i sentrum på Beitostølen og har 5 soverom og 2 bad. Her er det plass til 8-10 personer.

Til hytten

Romslig stue på Krøterstigen 13
Romslig stue på Krøterstigen 13

Vi har også en del enheter som ligger i nærheten av hverandre. Disse kan enkelt kombineres! I tillegg finnes det noen enheter, som for eksempel Krøterstigen 13, som har færre antall rom men er ellers veldig romslige. Det er masse forskjellig å velge iblant, så send oss et forespørsel også finner vi noe dere vil like!

Få skreddersydde tilbud!
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør