IMG 5980

Ta med den firbente bestevennen til fjellhytten

Om det er hund, katt eller hamster - Vi har noe for deg!

Noen av hyttene og leilighetene vi tilbyr tillater kjæledyr. Her finner du et utvalg av disse enhetene.

På Booking Service Beitostølen leier vi ut private hytter og leiligheter, og enhetene våre er forskjellige i sine egenskaper. Noen tillater kjæledyr, andre er allergivennlige. I denne Storien fremviser vi våre enheter som tillater hunder og katter slik at du kan reise på fjelltur sammen med den firbente bestevennen din. 

Bla gjennom utvalget vårt og ta kontakt! Fjellferien din er bare et par klikk unna ⛰ 

Hytter på Beitostølen som tillater kjæledyr
DJI 0004
Jacobstua

Stor laftehytte i to etasjer, som ligger rett ved alpinbakken. Dette er en romslig og koselig hytte med 6 soverom; to oppe og 4 nede. To salonger i stuen, samt peis og TV. 

 

Se mer

Beitostølen 265 5
Beitostølen 265

Beitostølen 265 er en eldre hytte med to soverom for opptil 5 personer, en koselig stue og et velutstyrt kjøkken. Hytten ligger sentralt ved skiheisen i Beitostølen.

 

Se mer

MG 1278 HDR
Selet

Midt i Beitostølen sentrum finner du den koselige lille hytta “Selet”. Hytta har personlig preg og er opprinnelig en gammel støl. To soverom med familiekøyer på begge rom. 

 

Se mer

Trollslottet 14
Trollslottet

Trollslottet er en romslig tømmerhytte på Beitostølen med 5 soverom og plass til 12-14 gjester. Den har en stor stue med peis og spisebord, et velutstyrt kjøkken, og to bad, inkludert en badstue. 

 

Se mer

MG 0036 HDR Jpg
Gammelstølen

Dette er en gammel støl som er renovert, men de gamle tømmerveggene innvendig er bevart. To soverom, ett med dobbeltseng og ett med familiekøye. 

 

Se mer

Mortenbu 2
Mortenbu

Mortenbu er en velutstyrt hytte med 3 soverom, badstue, flotte peiser, og fantastisk utsikt over Slettefjell. Den passer godt for barnefamilier, vennetreff og har en romslig parkering utenfor.

 

Se mer

Bergtun 19
Bergtun

Bergtun er en koselig, eldre hytte som ligger inne på “Hydrotun” like nedenfor Beitostølen sentrum. Hytten er 60m2 og har 2 soverom hvorav et med dobbeltseng.  

 

Se mer

Framme 42
Framme

Framme er en moderne hytte fra 2014 med panoramautsikt over Slettefjell og Bitihorn, 4 soverom, en romslig stue med peis, og et velutstyrt kjøkken. Hytten tilbyr flotte muligheter for avslappende ferieopphold.

 

Se mer

99A3432 HDR
Solset

“Solset” er en flott hytte som ligger i Stakkstølie, ca 2,5 km nord for Beitostølen sentrum. Hytten har tre soverom hvorav to med familiekøye og ett med dobbeltseng.

 

Se mer

Aasenstølen 20
Aasenstølen

Aasenstølen, en ny hytte bygget i 2019, ligger i Markahøvda med vakker utsikt over Slettefjell. Den er perfekt for storfamilier, vennepar eller flere familier med 5 soverom, 3 bad, et moderne kjøkken og en koselig stue med peis.

 

Se mer

99A3389 HDR
Arena 3

Arena 3 er en flott rekkehytte rett ved skistadion på Beitostølen, med fin utsikt over Slettefjell. Denne koselige hytten har 4 soverom og 2 bad. 

 

Se mer

Karibu 21
Karibu

Karibu er en sjarmerende hytte midt i sentrum av Beitostølen med 2 soverom, et koselig oppholdsrom med peis og enkel kjøkkenfasiliteter. Hytten har en fin terrasse og en sentral beliggenhet nær skiløyper, matbutikker og restauranter.

 

Se mer

Finn 17 Sommer 2
Finntøppvegen 17

Finntøppvegen 17 er en romslig og koselig hytte midt i sentrum av Beitostølen. Finntøppvegen 17 har 4 ordinære soverom, en peisestue med sjeselong og 2 bad.

 

Se mer

Lykkebo 26
Lykkebo

Lykkebo er en romslig hytte med god plass for familier, og den har en fin hage med flere sittegrupper. Den har 4 soverom, et velutstyrt kjøkken, 2 bad, og en koselig stue med peisovn. Praktisk beliggenhet nær turstier og langrennsløyper.

 

Se mer

Krøterstigen 13 22
Krøterstigen 13

Krøterstigen 13 er en moderne og romslig hytte med 4 soverom, ideell for en stor familie eller flere par som reiser sammen. Den har en stilig stue med fantastisk utsikt og peis, et velutstyrt kjøkken, og flotte terrasser. 

 

Se mer

Lyarvegen 19 21
Lyarvegen 19

Lyarvegen 19 er en moderne hytte i Markahøvda, Beitostølen, med 5 soverom, 2 bad og plass til 10-12 personer. Hytten har et godt utstyrt kjøkken, romslig stue med peis og fantastisk utsikt mot Bitihorn, samt en solvendt balkong med utemøbler.

 

Se mer

Birkebu 20
Birkebu

Birkebu er en sjarmerende tømmerhytte i Beitostølen sentrum med 3 soverom som passer for 7 til maks 9 personer. Den har et godt utstyrt kjøkken, koselig peis og internett, samt en fin uteplass med utsikt mot Slettefjell.

 

Se mer

Beitebu 25
Beitebu

Beitebu er en fjellhytte øverst på Gardli, ideell for de som søker avslappende fjellliv uten internett og TV. Hytten har 4 soverom og plass til opptil 7 personer, en koselig stue med utsikt over Slettefjell, og et enkelt, men velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin.

 

Se mer

Leiligheter på Beitostølen som tillater kjæledyr
99A0497
Beitotind 1404

Beitotind Leiligheter ligger rett sentralt på Beitostølen. Leilighet 1404 er handicapvennlig utformet og passer for rullestol. Leiligheten er på ca 85m2 og har 3 soverom.

 

Se mer

99A6797 HDR
Bjelbølstølen F2

F2 er en ny og modere leilighet på Bjelbølstølen i sentrum av Beitostølen. Den har to soverom, et med dobbeltseng og et med køyeseng. Her kan man ha med seg hund, men ikke katt! 

 

Se mer

Beitotind 1303 16
Beitotind 1303

Beitotind 1303 er en leilighet for rullestolbrukere i Beitostølen sentrum, med 3 soverom, godt utstyrt kjøkken, og en solrik terrasse med fin utsikt. Leiligheten har en sentral beliggenhet med kort avstand til restauranter og matbutikker.

 

Se mer

IMG 0924
Knausen 8

Knausen 8 er en av våre største leiligheter på Beitostølen. Leiligheten har 5 soverom med dobbeltseng. To av soverommene har en ekstra seng slik at man kan bo inntil 12 personer. 

 

Se mer

Stølslie 13 16
Stølslie 13

Den trivelige leiligheten i sentrum har koselig stue med peis, kjøkken, bad, og soverom med familiekøye over to plan. Perfekt for skiturer og kun få minutter fra sentrum med egen carport.

 

Se mer

99A0176 HDR
Bjødnatoppen

Bjødnatoppen er en koselig leilighet i første etg. på en frittstående hytte. Det er to soverom, det ene med dobbeltseng og det andre med to køyesenger. 

 

Se mer

Panorama Ute 6
Panorama 4C

Panorama 4C er en lys og romslig leilighet med 5 soverom og 2 bad, som har panoramautsikt over Slettefjell og Jotunheimen. Den har en sentral beliggenhet på Beitostølen med ski-in/ski-out tilgang, gangavstand til sentrum.

 

Se mer

99A2139 HDR
Beito Fjelleilighet L

I Beito, 3 km nedenfor Beitostølen, tilbyr vi en delikat leilighet med panoramautsikt over Slettefjell, 2 soverom. Den er ideell for skientusiaster og turgåere med skiløyper og turstier i nærheten, og har moderne fasiliteter med et stort bad og et ekstra wc.

 

Se mer

Fjellparken 463 20
Apartment Sondreheim 463 Fjellparken

Beitostølen Fjellpark tilbyr en moderne toppleilighet med 3 soverom, 2 bad, fullt utstyrt kjøkken, en lys stue og balkong. Den har en sentral beliggenhet i nærheten av alle fasiliteter, og et romslig og luftig interiør.

 

Se mer

C38I4163
Beitovegen 698F

Beitovegen 698F er en stor og solrik leilighet i gamle skolebygget Øyang. Leiligheten har store vinduer og en veranda og byr en fantastisk utsikt over vannet Øyangen og Slettefjell. Beitovegen 698F har 3 soverom og 2 bad.

 

Se mer

Panorama Ute 1
Panorama 10E

Panorama 10E er en koselig leilighet med solrik stue, peis og spiseplass for opptil 8 personer, perfekt for en skiferie med sin nærhet til alpinbakken. Den har 3 soverom med køyesenger, et velutstyrt kjøkken og en balkong med flott utsikt. 

 

Se mer

Beitotind 1305 Ute Sommer 1
Beitotind 1305

Beitotind 1305 er en sjarmerende og lys leilighet på 79m2 midt i sentrum av Beitostølen. Den ligger på bakkeplan. Leiligheten har 3 soverom og 1 bad. Leiligheten er koselig innredet i lune farger og fine møbler. 

 

Se mer

Panorama 12E 2
Panorama 12E

Panorama 12E er en koselig leilighet med panoramautsikt mot Slettefjell og Jotunheimen, ideell for skientusiaster med ski inn/ut tilgang og nærhet til langrennsløyper og turstier. Den har 3 soverom, et bad med badstue og balkong med fantastisk fjellutsikt.

 

Se mer

Fjellparken 103 1
Fjellparken 103

Fjellparken 103 er en koselig leilighet med to soverom, ideell for et par eller en liten familie på Beitostølen. Den har en solrik terrasse, velutstyrt kjøkken, og en praktisk beliggenhet nær restauranter, butikker, skiløyper og turstier.

 

Se mer

Fjellparken 328 3
Fjellparken 328

Fjellparken 328 er en koselig leilighet på Beitostølen Fjellpark med 2 soverom, en fin stue med balkong, og et godt utstyrt kjøkken. Den passer godt for en liten familie eller et par som ønsker å nyte fjellutsikten og kveldssolen.

 

Se mer

Fjellparken 329 5
Fjellparken 329

Fjellparken 329 er en lys leilighet med 2 soverom, godt utstyrt kjøkken og en stor balkong med fjellutsikt. Den passer perfekt for en liten familie eller et par som ønsker nærhet til butikker, restauranter og skibakken på Beitostølen.

 

Se mer

Fjellparken 350 2
Fjellparken 350

Fjellparken 350 er en romslig leilighet for 4 personer med flott fjellutsikt, sentral beliggenhet, og koselig interiør. Stuen har en solrik balkong, kjøkkenet er velutstyrt, og det er to komfortable soverom. Perfekt for en familie som vil bo sentralt på Beitostølen.

 

Se mer

Fjellparken 335 5
Fjellparken 335

Fjellparken 335 er en koselig leilighet med 3 soverom, 2 bad og en stor, solrik balkong med flott fjellutsikt. Leiligheten har en åpen stue, spisestue og kjøkkenløsning, med godt utstyrt kjøkken. Det er også tilrettelagt for en agil rullestolbruker.

 

Se mer

Fjellparken 333 5
Fjellparken 333

Fjellparken 333 er en koselig leilighet ideell for en liten familie eller venner som reiser sammen. Den har en innbydende stue med TV og sovesofa, og kjøkkenet er godt utstyrt. Leiligheten har også to soverom, et bad og en balkong med morgensol og fjellutsikt.

 

Se mer

Fjellparken 136 19
Fjellparken 136

Fjellparken 136 er en romslig leilighet med en lys stue, velutstyrt kjøkken og 3 soverom. Den har en stor terrasse og korte avstander til skiløyper, alpinbakken, butikker og restauranter.

 

Se mer

Fjellparken 355 7
Fjellparken 355

Fjellparken 355 er en lys og romslig leilighet med 3 soverom, 2 bad og to store balkonger i sentrum av Beitostølen. Den passer godt for en vennegruppe eller to familier som ønsker å reise sammen, med plass til 8-9 personer og et velutstyrt kjøkken samt romslig stue.

 

Se mer

Fjellparken 349 4
Fjellparken 349

Fjellparken 349 er en lys leilighet med 2 soverom, godt utstyrt kjøkken og sentral beliggenhet. Leiligheten har også gratis Wi-Fi og en romslig solvendt balkong.

 

Se mer

Møsasvøo 3A 13
Møsasvøo 3A

Møsasvøo 3A er en koselig leilighet med 2 soverom og sentral beliggenhet på Beitostølen. Leiligheten har en romslig stue med peis, et velutstyrt kjøkken, og utgang til en solvendt terrasse med utemøbler.

 

Se mer

Fjellparken 246 3
Fjellparken 246

Fjellparken 246 er en romslig leilighet med 2 soverom og komfortabel stue på bakkeplan i leilighetsbygget Fjellparken. Leiligheten har et godt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi og egner seg godt for en liten familie eller venner som reiser sammen.

 

Se mer

IMG 1678
Bjødnabakkvegen 13

Bjødnabakkvegen 13 er en koselig leilighet med 2 soverom, en stue med peisovn, og en stor terrasse med flott utsikt over Beitostølen og Slettefjellet. Det er plass til 6 personer, med et soverom med dobbeltseng og et med 2 køyesenger, og et fint bad med dusj og WC.

 

Se mer

Beitotind 1213 1
Beitotind 1213

Beitotind 1213 er en koselig leilighet i første etasje med direkte tilgang til terrasse og plen. Den passer perfekt for familier med barn og har 2 soverom med plass til totalt 7 personer. Leiligheten har et godt utstyrt kjøkken, en koselig peis, og en badstue. Gratis elbil-lading er tilgjengelig i kjelleren.

 

Se mer

IMG 4121
Beitotind 1415

Flott toppetasjeleilighet med 4 soverom fordelt på to etasjer, hver med eget bad inkludert en romslig badstue. Leiligheten har et velutstyrt kjøkken, en koselig stue med peis og en solrik balkong med utsikt mot Slettefjellet.

 

Se mer

Beitotind 1501 24
Beitotind 1501

Beitotind 1501 er en koselig leilighet med 3 soverom og Wi-Fi, plassert i bakkeplan med en solrik terrasse. Leiligheten har et godt utstyrt kjøkken, spisestue for 8 personer, en stue med TV, og totalt 3 soverom med ulike sengekonfigurasjoner. Kort avstand til sentrum, skiløyper og turstier.

 

Se mer

Beitotind 1504 4
Beitotind 1504

Beitotind 1504 har 3 soverom og to bad, samt en stue med peis, TV og et fullt utstyrt kjøkken med utgang til en solrik terrasse. Ideell for store familier eller par som vil reise sammen og ligger i gangavstand til sentrum.

 

Se mer

Beitotind 1107 2
Beitotind 1107

En romslig leilighet med flott utsikt i sentrum av Beitostølen, inkluderer garasjeplass og en ideell beliggenhet for alpinbakker, skiløyper og turstier. Leiligheten har 3 soverom, en stue med åpen løsning, en solrik terrasse, 2 bad.

 

Se mer

Bitihorn 1144 15
Bitihorn 1144

Bitihorn 1144 er en sentralt beliggende leilighet med en romslig balkong, 2 soverom og 1 bad. Leiligheten tilbyr også praktiske fasiliteter som innendørs skistall, sykkelbod og tilgjengelighet for funksjonshemmede.

 

Se mer

Bitihorn 1163 8
Bitihorn 1165

Bitihorn 1165 er en koselig leilighet med kombinert sove- og kjøkkenområde, inkludert to lenestoler, TV og gratis Wi-Fi. Kjøkkenet har alt du trenger, inkludert kjøleskap, vannkoker, mikrobølgeovn og kaffetrakter, og det er et nyrenovert bad med dusj og WC. 

 

Se mer

Fjellparken 137 9
Fjellparken 137

Flott bakkeplanleilighet med 3 soverom, 2 bad og solrik terrasse i sentrale Beitostølen. Leiligheten har en velutstyrt stue med utgang til terrasse, et kjøkken med moderne fasiliteter, spiseplass for opptil 8 personer, og den tilbyr praktiske fasiliteter som en felles smørebod for ski og lekeplass.

 

Se mer

Beitotind 1106 6
Beitotind 1106

En romslig leilighet med terrasse og panoramautsikt midt i Beitostølen sentrum, inkluderer garasjeplass og en ideell beliggenhet nær skiløyper og turstier. Leiligheten har 3 soverom, 2 bad, og en solrik terrasse med flott utsikt.

 

Se mer

IMG 3286
Beitotind 1104

Beitotind 1104 er en koselig hjørneleilighet i sentrum med fin utsikt og delikat innredning, egnet for en familie eller to par med 2 soverom og plass for opptil 5 personer.

 

Se mer

Fjellparken 110 6
Fjellparken 110

Den romslige leiligheten i sentrum av Beitostølen inkluderer garasjeplass og har 3 soverom, en åpen stueløsning med en sofakrok med flott utsikt, og en solrik terrasse. Den har også 2 bad, inkludert ett med badekar og badstue, samt ett med vaskemaskin.

 

Se mer

Finn ditt perfekte feriehjem

Vi har mange flere enheter å velge iblant! Ta kontakt med oss via epost eller telefon.

📞 +47 61342900

📨 post@bookingservice.no

minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør