Uten Navn (1920 × 1280 Px)

Ta med firebente bestevennen til fjellhytten

Om det er hund, katt eller hamster - Vi har noe for deg!

Noen av hyttene og leilighetene vi tilbyr tillater kjæledyr. Her finner du et utvalg av disse enhetene.

På Booking Service Beitostølen leier vi ut private hytter og leiligheter, og enhetene våre er forskjellige i sine egenskaper. Noen tillater kjæledyr, andre er allergivennlige. I denne Storien fremviser vi våre enheter som tillater kjæledyr slik at du kan reise på fjelltur sammen med firebente bestevennen din. 

Bla gjennom utvalget vårt og ta kontakt! Sommerferien din er bare et par klikk unna ⛰ 

Hytter på Beitostølen som tillater kjæledyr
DJI 0004
Jacobstua

Stor laftehytte i to etasjer, som ligger rett ved alpinbakken. Dette er en romslig og koselig hytte med 6 soverom; to oppe og 4 nede. To salonger i stuen, samt peis og TV. 

 

Bestill nå

MG 1278 HDR
Selet

Midt i Beitostølen sentrum finner du den koselige lille hytta “Selet”. Hytta har personlig preg og er opprinnelig en gammel støl. To soverom med familiekøyer på begge rom. 

 

Bestill nå

MG 0036 HDR Jpg
Gammelstølen

Dette er en gammel støl som er renovert, men de gamle tømmerveggene innvendig er bevart. To soverom, ett med dobbeltseng og ett med familiekøye. 

 

Bestill nå

99A0881 HDR
Bergtun

Bergtun er en koselig, eldre hytte som ligger inne på “Hydrotun” like nedenfor Beitostølen sentrum. Hytten er 60m2 og har 2 soverom hvorav et med dobbeltseng.  

 

Bestill nå

99A3432 HDR
Solset

“Solset” er en flott hytte som ligger i Stakkstølie, ca 2,5 km nord for Beitostølen sentrum. Hytten har tre soverom hvorav to med familiekøye og ett med dobbeltseng.

 

Bestill nå

MG 0719 HDR Jpg
Peerstunet

Peerstunet er en laftet tømmerhytte bestående av to større bygninger og et stabbur med dobbel garasje. Hovedhuset har 7 soverom hvorav 5 med eget bad. 

 

Bestill nå

99A3389 HDR
Arena 3

Arena 3 er en flott rekkehytte rett ved skistadion på Beitostølen, med fin utsikt over Slettefjell. Denne koselige hytten har 4 soverom og 2 bad. 

 

Bestill nå

Finn 17 Sommer 2
Finntøppvegen 17

Finntøppvegen 17 er en romslig og koselig hytte midt i sentrum av Beitostølen. Finntøppvegen 17 har 4 ordinære soverom, en peisestue med sjeselong og 2 bad.

 

Bestill nå

99A0243 HDR
Stakkstøvegen 48

Dette er en koselig tømmerhytte øverst i Stakkstølie, ca 2,6km nord for Beitostølen sentrum. Hytten har 4 soverom med totalt 7 senger.

 

Bestill nå

Leiligheter på Beitostølen som tillater kjæledyr
99A0497
Beitotind 1404

Beitotind Leiligheter ligger rett sentralt på Beitostølen. Leilighet 1404 er handicapvennlig utformet og passer for rullestol. Leiligheten er på ca 85m2 og har 3 soverom.

 

Bestill nå

99A6797 HDR
Bjelbølstølen F2

F2 er en ny og modere leilighet på Bjelbølstølen i sentrum av Beitostølen. Den har to soverom, et med dobbeltseng og et med køyeseng. Her kan man ha med seg hund, men ikke katt! 

 

Bestill nå

IMG 0924
Knausen 8

Knausen 8 er en av våre største leiligheter på Beitostølen. Leiligheten har 5 soverom med dobbeltseng. To av soverommene har en ekstra seng slik at man kan bo inntil 12 personer. 

 

Bestill nå

99A0176 HDR
Bjødnatoppen

Bjødnatoppen er en koselig leilighet i første etg. på en frittstående hytte. Det er to soverom, det ene med dobbeltseng og det andre med to køyesenger. 

 

Bestill nå

MG 3126 HDR
HyggeLi

HyggeLi er en koselig leilighet som ligger i et stille og rolig område. Det er to soverom i leiligheten, det ene uten vindu, men det er et romslig rom med lufteventil. 

 

Bestill nå

99A2139 HDR
Beito Fjelleilighet 6

I Beito, 3 km nedenfor Beitostølen har vi en flott leilighet med panoramautsikt over Slettefjell. Leiligheten har 2 soverom, et stort bad med dusj/wc samt et separat wc. 

 

Bestill nå

C38I4163
Beitovegen 698F

Beitovegen 698F er en stor og solrik leilighet i gamle skolebygget Øyang. Leiligheten har store vinduer og en veranda og byr en fantastisk utsikt over vannet Øyangen og Slettefjell. Beitovegen 698F har 3 soverom og 2 bad.

 

Bestill nå

Beitotind 1305 Ute Sommer 1
Beitotind 1305

Beitotind 1305 er en sjarmerende og lys leilighet på 79m2 midt i sentrum av Beitostølen. Den ligger på bakkeplan. Leiligheten har 3 soverom og 1 bad. Leiligheten er koselig innredet i lune farger og fine møbler. 

 

Bestill nå

Bjødnabakkvegen 24E Ute Sommer 2
Bjødnabakkvegen 24E

Bjødnabakkvegen 24E er en hyggelig leilighet som ligger i Bjødnabakken, rett ved skiheis (Carl heisen). Avstand ned til sentrum er ca 800m. Leiligheten har tre soverom med inntil 7 sengeplasser. Utgang til terrasse med flott utsikt over Slettefjell.

 

Bestill nå

Finn ditt perfekte feriehjem

Vi har mange flere enheter å velge iblant! Ta kontakt med oss via epost eller telefon.

📞 +47 61342900

📨 post@bookingservice.no

minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør