Reksla 68B 17

Våre nye hytter og leiligheter

Se hva som er nytt i utvalget vårt

Vi leier ut private hytter og leiligheter i Valdres og får stadig nye lekre enheter. I denne artikkelen ønsker vi å fremvise våre nyeste hytter, leiligheter og støler. 

Nye hytter og leiligheter på utleiemarkedet
Reksla 68B 17
Reksla 68B

Opplev fjellet på sitt beste i Reksla 68B, en moderne rekkeleilighet med panoramautsikt mot Øyangen og Slettefjell. Romslig og komfortabel med fire soverom og tre verandaer, og mulighet for hjemmekontor.

Se mer

Lykkjetjednet 12 1
Lykkjetjednet 12

Koble av på denne fine hytten i rolige omgivelser i Beito. Her er det kort avstand til langrennskiløyper og kun en 8 minutters kjøretur til Raudalen alpinsenter. 

Se mer

IMG 8506
Beito Fjelleilighet B

Beito Fjelleilighet B er en sjarmerende bakkeplanleilighet som ligger vakkert til i dalen Beito. Denne koselige boligen har to soverom, et bad med badstue og vaskemaskin, samt en flott utsikt over fjellene.

Se mer

Stakkstøvegen 41 Januar 2024 2
Stakkstøvegen 41

En sjarmerende tømmerhytte, plassert idyllisk i fjellandskapet over Beitostølen, tilbyr enkel tilgang til langrennsløyper og turstier. Det er også mulig å stake seg gjennom skiløypene til alpinheisen og tilbake til hytta.

Se mer

Bjørndalenhytta 10
Bjørndalenhytta

Ole Einar Bjørndalens imponerende laftehytte er drømmestedet for store familier, vennegrupper eller for forretningsreiser.

Den har kapasitet til å huse opptil 24 personer i fjellomgivelser.

Se mer

Fjellparken 110 5
Fjellparken 110

En sjarmerende leilighet på bakkeplan ligger i umiddelbar nærhet av Beitostølen sentrum. Fjellparken 110 tilbyr to soverom, en alkove, to bad og har plass til opptil seks personer.

Se mer

Sjekk tilgjengelighet her
gjester
soverom
Filtrering
Region
Egenskaper
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør