Grillpause Familie

Ta med barna til vinterparadiset

Vi ønsker alle fra Danmark hjertelig velkommen

Vi vil at du skal få minnerike opplevelser, dine barn skal oppdage gleden med snø, ski og kjenne hvor deilig det er drikke kakao og kanskje grille pølser og spise appelsin ute på tur.

Tips og råd fra oss
99A8040 HDR
Book tidlig

Mange av dere booker våre store hytter og tar med hele familien med venner og gjerne besteforeldre.

Vi anbefaler å bestille i god tid. Hvis du har tenkt å bo i 10 dager eller mer så gir vi også 10% rabatt. Send oss gjerne en forespørsel.

Vask er inkludert, men du kan bestille sengetøy, barneseng og barnestol hvis du trenger.

Skikjørere
Skiskole

Vi trenger alle en god lærer, så anbefaler sterkt å ta en skitime uansett om du er nybegynner eller erfaren.

Ta gjerne kontakt med vår dyktige skiskole Beito-Aktiv & Skiskole

Brøyting på Valdresflya
Skiutleie

Du sparer mye plass i bilen og investering i skiutstyr hvis du leier ski på Beitostølen. Vi har en flott skiutleie i det nye Velkomstsenteret rett ved Skiheisen i sentrum. Her finner du mer info om Beitostølen Rental

Kart Danmark Norge
Veien hit

Det er flere alternative ruter til Norge, men mange danske gjester tar fergen Hirtshals-Larvik.

Her er link til kart

Logo
Status på løypekjøring

Du kan se vårt løypenett med kart og få daglig info om løypekjøring på beitolangrenn.no 

IMG 7307
Skiheiser

Vi har slalombakker som begynner rett ut fra sentrum. Her har du lette og fine slalombakker hvor du føler deg trygg og kan ha det deilig og gøy. Kom deg ut i bakken første dagen, kjøp heiskort når du kommer så får du mest mulig glede av hele oppholdet.

Heistopp Tåke Bitihorn
Langrennsløyper

Her kan du nyte nypreparerte skiløyper hver dag som går i skog og på høyfjellet. 

Vi anbefaler å ta med både mat og drikke på tur. Det er bare fantastisk å nyte turen, og ta en deilig matpause ute i skiløypen. Varm kakao, Kanelboller fra butikken eller en deilig matpakke som du lager hjemme. Husk også å ta med en ekstra varm jakke i sekken til pausen så du ikke blir kald. 

Hvis du skal gå langt, så gi beskjed til dine venner hvor du går og når du regner med å være tilbake. Været kan skifte fort, så ha alltid med lue, votter, varm jakke og drikke på tur.

Kakaopause
Tips for turkos

Jeg synes en viktig del av turen er pausen med mat og drikke, gjerne lek for barna. Her er noen forslag til hva du kan ta med på turen:

Drikke: Termos med varmt vann, kaffepulver, te, kakao eller solbærsaft. Ta med kopper eller pappkrus.
Mat: Forbered mest mulig hjemme, noe godt som alle liker. Hvis du har god tid, ta med grillpølser, lompe, ketchup, stekt løk avis, fyrstikker litt ved og fyr opp bål for grilling.

Klær: Det blir kaldt å sitte stille for lenge. Kan være godt å ha med en ekstra varm jakke i sekken. Lær barna å ha egen liten ryggsekk.

Beitokveld
Hva mer kan man gjøre?

Her kan du bli med på kanefart, kjøre hundespann, ri på hest, eller bare nyte dagene på fjellet. Vi har noen av landets beste sportsbutikker med høy kompetanse på å gi råd om ski og utstyr. Her finner du også hyggelige restauranter og flere pubs som du kan besøke på kvelden.

Våre matbutikker er åpne 7 dager i uken og du får kjøpt mat helt til kl. 23:00 på kvelden de fleste dager. Kiwi, Spar og Coop

Se hva som er ledig
gjester
soverom
Filtrering
Region
Egenskaper
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør