Høst Høstfarger Bitihorn

Høstferie på Beitostølen

Book ditt opphold i høstferien og nyt den klare høstluften

Den herligste tiden på fjellet begynner nå, fantastiske høstfarger, snart litt snø på toppene. Vær ute i god tid så får du en hytte eller leilighet som passer for deg og din familie.

Høsten på Beitostølen er spesiell. Med de varme fargene i lyngen mot den blå, klare høstlufta kan dere oppleve turer i fjellheimen som vil huskes for alltid. Dagstur på en nærliggende topp, telttur under stjerneklar himmel, nistepakka på moseseng, selvplukket blåbær til dessert på hytta senere på kvelden – mulighetene er mange. Aktivitetsbedriftene i området tilbyr også aktiviteter som passer de fleste, enten det skal være actionfylt, gøy eller bare hyggelig. På denne tiden av året har de fleste gjennomreisende sommerturister reist hjem, noe som betyr at du nærmest har fjellområdene for deg selv.

Vi kan varmt anbefale en høstferie for hele familien her på Beitostølen. Bo godt i en romslig og velutstyrt hytte eller leilighet, som et utgangspunkt for ulike høstaktiviteter. Lengden på høsten er litt varierende, men hvis du er ute etter den mest fargesprakende måneden anbefaler vi september/oktober.

Høstopplevelser på Beitostølen
Høst Stemning Bål
Viltaften i lavvo

Med et sprakende bål og en viltgryte som varmer i magen finnes det tid for en hyggelig prat og masse kos fremfor bålet. Viltaften kan utmerket kombineres med andre aktiviteter som for eksempel mangekamp, høydebane eller hundekjøring.

Fjellklatring_ifjellveggen_nærme.jpg
Fjellklatring

Såfremt det ikke er regn eller snø, er det muligheter for fjellklatring på Heklefjell i regi av Beito Aktiv. Klatrerutene har ulike vanskelighetsgrader, og passer for alle.

Det er også mulig å ta en guidet klatretur opp Synshorn! Her er det laget jernbøyler i veggen som gjør de vertikale veggene 1500 meter over havet tilgjengelige for alle som er i alminnelig god form. 

Nyt de fine høstfargene i området når du har klatret til toppen!

Hester.jpg
Ridning i fjellet

Turen går i det mest populære fjellområdet innenfor Beitostølen. På stølsvei og i terreng rir dere innover et levende stølslandskap. Med utsikt til Jotunheimens fjell og Langsua Nasjonalpark, kledd i høstfarger. Ikke gå glipp av denne fantastiske opplevelsen; ta kontakt med Myhre Gård!

Besseggen
Vil du gå Besseggen?

Besseggen er kanskje en av Norges mest kjente fjellturer, og er en 6-8 timers tur inkludert pauser. Turen anbefales for erfarne turgåere. Er Besseggen på din bucketlist, bør du begynne planleggingen nå. Det anbefales å kjøpe båtbillett i forkant, for å være sikret plass. Se www.gjende.no 

Bla gjennom vår Guide for toppturer i Jotunheimen og gå en av de mest populære fjellturene i nærheten av Beitostølen.

God tur!

Utsikt_grått.jpg
Bygdin

Bygdin ligger ca 10 minutter med bil fra Beitostølen, og er et hyggelig område å utforske. Vi anbefaler fjellturene opp på Bitihorn eller Synshorn, ca 3-4 timer med gode pauser. Ved Bygdin er det daglig båtavgang til Eidsbugarden frem til ca 1. september, og et par helger ut september. Se forøvrig www.jvb.no for mer informasjon.

IMG 4637
Ta med riktig utstyr

En ordentlig høstopplevelse må bli støttet av vind- og regntette klær! På Beitostølen er det tre sportsbutikker med veldig flinke ansatte som hjelper deg med dine kles- og utstyrsønsker. 

Høstfarger ved Knutshøe, en halvtimes kjøretur fra Beitostølen
Høstfarger ved Knutshøe, en halvtimes kjøretur fra Beitostølen
Varm deg opp i en av våre hytter!
Ledige hytter i høstferien uke 40
gjester
soverom
Filtrering
Region
Egenskaper
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør