Kveldsstemning Sentrum Jul

Jul og nyttår på Beitostølen

Tilbring en hvit jul og nyttår på Beitostølen

Drømmer du om å feire en hvit jul? Dekket i snø er Beitostølen et perfekt reisemål for juleferien din. Ønsker du å bli noen dager til kan du også oppleve fyrverkeriet i sentrum når nyttar feires! På Beitostølen er det magiske opplevelser døgnet rundt. 

Desember er en kjempefin måned på Beitostølen. Her kan dere gå på langrenn i nypreparerte langrennsløyper, eller stå alpint og snowboard i slalåmbakkene. En av fordelene med å leie en privat hytte eller leilighet er at du kan utnytte deg av et fullt utstyrt kjøkken, som gir gode muligheter for å lage en deilig julemiddag, eller smøre en god niste til skituren. Kanskje dere rett og slett skal ta pepperkakebakingen på hytta?

Send barna ut for å lage snøhule eller snømann. Dra på langrennstur med kakao og klementiner. Opplev blåtimen. Aktivitetsleverandører tilbyr også mange ulike typer aktiviteter og opplevelser - fra hundespann og snørafting til guidete turer og kanefart. La juleferien bli en minnerik og samlende opplevelse, med tid og ro for å slappe av.

Overnatting, aktiviteter og god mat
Utsikt Fra Skjelstølen 3
Bo komfortabelt

Vi leier ut over 100 private hytter og leiligheter på Beitostølen og området. Er du tidlig ute kan vi derfor tilby deg en rekke koselige enheter å velge mellom. 

Vi ordner alt for dere - kom til en ren og varm hytte og start ferien med en gang! Etter oppholdet slipper du å tenke på utvask, sluttrengjøring er inkludert i leieprisen.

Daniel 3
Aktiviteter

På Beitostølen er det et stort løypenett med over 180 km preparerte langrennsløyper. På de fleste av våre enheter er det derfor mulig å starte rett utenfor inngangsdøren! Les mer om langrenn på Beitostølen

Videre er det Olaheisen og Bitihorn Express i sentrum, samt Raudalen i Beito. Her er det både barnevennlige bakker og spennende skogsløyper. Les mer om vinteraktiviteter på Beitostølen

Lodge 900 9
Restauranter og uteliv

Sjekk ut de ulike spisestedene på Beitostølen! Her på fjellet skal du ikke sulte - det er mange spennende restauranter og barer å velge iblant. 

Finn ut mer

Skibro 1
Har du spørsmål? Ta kontakt!
+47 61342900
Ledige enheter i julen
gjester
soverom
Filtrering
Region
Egenskaper
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør