Kveldsstemning Sentrum Jul

Jul og nyttår på Beitostølen

Tilbring en hvit jul og nyttår på Beitostølen

Drømmer du om å feire en hvit jul? Dekket i snø er Beitostølen et perfekt reisemål for juleferien din. Ønsker du å bli noen dager til kan du også oppleve fyrverkeriet i sentrum når nyttar feires! På Beitostølen er det magiske opplevelser døgnet rundt. 

Desember er en kjempefin måned på Beitostølen. Her kan dere gå på langrenn i nypreparerte langrennsløyper, eller stå alpint og snowboard i slalåmbakkene. En av fordelene med å leie en privat hytte eller leilighet er at du kan utnytte deg av et fullt utstyrt kjøkken, som gir gode muligheter for å lage en deilig julemiddag, eller smøre en god niste til skituren. Kanskje dere rett og slett skal ta pepperkakebakingen på hytta?

Send barna ut for å lage snøhule eller snømann. Dra på langrennstur med kakao og klementiner. Opplev blåtimen. Aktivitetsleverandører tilbyr også mange ulike typer aktiviteter og opplevelser - fra hundespann og snørafting til guidete turer og kanefart. La juleferien bli en minnerik og samlende opplevelse, med tid og ro for å slappe av.

Overnatting, aktiviteter og god mat
Utsikt Fra Skjelstølen 3
Bo komfortabelt

Vi leier ut over 100 private hytter og leiligheter på Beitostølen og området. Er du tidlig ute kan vi derfor tilby deg en rekke koselige enheter å velge mellom. 

Vi ordner alt for dere - kom til en ren og varm hytte og start ferien med en gang! Etter oppholdet slipper du å tenke på utvask, sluttrengjøring er inkludert i leieprisen.

Daniel 3
Aktiviteter

På Beitostølen er det et stort løypenett med over 180 km preparerte langrennsløyper. På de fleste av våre enheter er det derfor mulig å starte rett utenfor inngangsdøren! Les mer om langrenn på Beitostølen

Videre er det Olaheisen og Bitihorn Express i sentrum, samt Raudalen i Beito. Her er det både barnevennlige bakker og spennende skogsløyper. Les mer om vinteraktiviteter på Beitostølen

DJI 0059
Restauranter og uteliv

Sjekk ut de ulike spisestedene på Beitostølen! Her på fjellet skal du ikke sulte - det er mange spennende restauranter og barer å velge iblant. 

Finn ut mer

Skibro 1
Har du spørsmål? Ta kontakt!
+47 61342900
Ledige enheter i julen
gjester
soverom
Filtrering
Region
Egenskaper
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør