Familie På Langrenntur På Beitostølen Med Bitihorn I Bakgrunn

Drømmevinter på Beitostølen

Opplev vårt herlige vinterparadis

En ferie på fjellet midt i det fineste vinterlandskapet er en fantastisk opplevelse. Om det er kanefart, hundekjøring eller topptur - på Beitostølen skal du aldri kjede deg. 

Bytt ut slaps og regn med snø og peiskos! Det å komme seg ut av byen, bort fra jobb, hverdag og bytte det ut med fjelluft, snø, hyttekos med familie, skitur og en deilig middag trenger ikke bare være en drøm. Det kan du faktisk ordne enkelt og greit. 

Her er du velkommen til å nyte oppholdet med din familie. Finn ut mer om hvordan ferien din i vinterparadiset Beitostølen kan se ut! Her er det muligheter for toppturer, langrenn, ski og mye mer. Tilbring vinteren på Beitostølen og nyt den tidlige snøen, flotte aktiviteter og arrangementer. 

Vi har forresten også inkludert vask i prisen så du trenger ikke å tenke på det før du reiser hjem.

Familieferier på Beitostølen
Nordlys på Beitostølen
Tilbring julen på fjellet

Med ca 900 høydemeter pleier det å være hvit jul på Beitostølen. Hva med å leie en hytte eller leilighet hos oss, så får dere et perfekt utgangspunkt for en jul fylt med naturopplevelser, snø og hygge.

Grillpause Familie
Hvordan få med barna på turen

Pausen er ofte skiturens store høydepunkt. Ta med varm kakao, solbærtoddy, grillpølser eller pølse i en mattermos. Sørg for at ingen fryser, putt ekstra varm jakke i sekken.

La barne finne en snøskavel, og gi de spade og lage en borg, snølykt, fyr opp neon telys på kvelden og ta kakao og boller ute under åpen himmel. 

Kos deg med familie og venner foran peisen - Vi har mange herlige hytter og leiligheter du kan fylle med god stemning og koble av.

Dronebilde av Lodge 900 med syn på den store solterrassen ved skiheisen på Beitostølen
Spisesteder og uteliv

Til de dagene du ikke orker å lage middag på hytta, kan du jo sjekke ut noen av Beitostølens spisesteder og uteliv her!

Aktiviteter
Daniel På Snowboard På Skibakken På Beitostølen
Alpint & Snowboard

Det finnes to alpint-skianlegg i nærheten av Beitostølen. Ola-bakkene i sentrum har barnevennlige bakker og ulike fun-parks med big-jumps og raids. Skianlegget i Raudalen, som ligger snaue 5 minutter unna Beitostølen sentrum med bil, har bratte bakker, heng og kule skogsløyper.

Langrennstur Beitostolen
Langrenn

Høyt tempo, skøytespor eller klassisk skitur? Gå tur i høyfjellet eller skogen. Vi har ca 150 km nypreppa spor. Hvis du vil ha siste topp utstyr, personlig tilpasset av profesjonelle så kan vi også anbefale våre lokale sportsbutikker som er rå på skiutstyr.

Beitostølen har mange skitraseér og løyper som passer til hyggelige familieturer eller treningsøkter. Les mer om langrennsmulighetene og -miljøet på Beitostølen.

99A7937
Randonee og topptur

Vi har noen av de råeste toppene i Jotunheimen rett rundt hjørnet. Mugnetind, Rasletind, Høgdebrøtet, Tjønnholstinden, Knutholstinden, Torfinnstindane, Galdeberget for å nevne noen av de populære.

Bitihorn er også en herlig topp som passer for de aller fleste, god parkering og kort vei fra Beitostølen. Flott utsikt og mye glede!

Beitostølen har nærhet til flere 2000m topper i nasjonalparkene Jotunheimen og Langsua. Les mer om hvilke topptur og randonee muligheter som finnes med Beitostølen som utgangspunkt.

Finn deg en fjelltopp og gå randoneetur opp, spis niste, lag kakao, koke kaffe og nyte utsikten, dele bilder og gjøre alle vennene dine misunnelig på hvor fint du har det!

Har du ikke randoneeski, så kan du teste det her, leie ski og instruktør, og få en herlig ny turopplevelse.

Valdresflya Vei Vinter
Valdresflya

Et eldorado for topptur, langrenn, kiting og fantastisk utsikt og natur er Valdresflya. Veien er åpen hele året bortsett fra 2 januar til ca 15 februar.

Det er fortsatt lurt å sjekke veiforholdene før turen. Du kan sjekke om Valdresflya er stengt på nettsiden av Statens Vegvesen

En gruppe som er på tur med hundesleder med Beito Husky Tours
Hundekjøring

Vil du lære å kjøre ditt eget hundespann ledet av profesjonelle guider? Beito Husky Tours tilbyr familievennlige vinteraktiviteter, romantiske kveldsturer, blåturer med venner eller hyggelige naturopplevelser for bare deg. 

Turlunsj på vinteren med turnus og kvikk lunsj
Ta en trugetur

Her kan du kjøpe eller leie truger. Det er helt herlig å kunne gå hvor du vil i terrenget, også med hodelykt på kvelden. Anbefales på det varmeste. Ta med kakao.

Sjekk ut kalenderen på Visit Beitostølen

Vinterarrangementer
Beitosprint publikum som jubler for idrettsutøvere
Beitosprinten

I mange år har Beitostølen vært stolt vertsskap av den nasjonale sesongåpningen for langrenn, Beitosprinten. Her er det fart, spenning og liv i løypene når kjente langrennsløpere starter sesongen. Dette er en folkefest for alle skiinteresserte!

Beitosprinten 2022 1 Large
World Cup-renn i langrenn

Fra 9. til den 11. desember skal det finne sted Word Cup-renn på Beitostølen. Programmet på Beitostølen blir sprint, distanse, samt stafett.

Les mer

Det er bare nytelse å starte dagen med en skitur innover fjellet. Vi har nypreppede løyper hver dag hele vinteren. Følg med på www.beitolangrenn.no
Det er bare nytelse å starte dagen med en skitur innover fjellet. Vi har nypreppede løyper hver dag hele vinteren. Følg med på www.beitolangrenn.no

Tidlig snø på Beitostølen

Rundt slutten av oktober åpner vi skispor på Stadion med snø fra vårt snølager på over 30.000m3. Det er ideelt for skigrupper å ha Beitostølen som basecamp for skitrening tidlig på sesongen. På Stadion er det 12,5 km med godkjente World Cup-løyper for langrenn og skiskyting. 7,5 km med kunstsnø sikrer tidlig sesongstart. Lysløype på 5 km, samt 1,5 km lysløype til/fra Beitostølen sentrum. Skiskytterarena med 30 skiver, 34 permanente smørebuer og totalt 1600 m2 med servicebygg.

Vårt Idrettslag og skiarrangør med Erik Østli og Kjell Berge Melbybråten organiserer skitrening og arrangement på Stadion. Dette er et spleiselag, og du må betale en avgift på ca 75,- pr. dag for å trene på stadion i perioden oktober-desember. Sjekk ut våre hytter og leiligheter i stadionområdet her.

Vår nærmeste nabo er Valdresflya, og her kommer snøen også tidlig på vinteren. Vi kjører ikke spor på Valdresflya, men det er ofte fine forhold til å gå på ski her tidlig på vinteren. 

Finn ut mer om løypene på beitolangrenn.no

Trugetur
Snøhjerte
Ren nytelse
Langrenn
Legg inn dato og se hva vi har ledig
gjester
soverom
Filtrering
Region
Egenskaper
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør