99A1137 HDR

Våre støler og Valdreshytter

Oppdag våre private skatter midt i naturen

Ønsker du å ha en ordentlig fjell-opplevelse? Bo på en av våre private støler eller Valdreshytter og nyt naturen rundt deg dag inn og ut. 

På Booking Service Beitostølen tilbyr vi unike og flotte hytter og støler i Valdres. Bla gjennom vår utvalg nedenfor og book din ferie på fjellet nå! Trykk på lenken under hver støl eller hytte for å lese mer om enheten eller å booke den med en gang. 

Våre private støler og Valdreshytter
99A1995 HDR
Skjelstølen på Beitostølen

Skjelstølen er et flott stølshus som ligger i fortreffelige omgivelser ved foten av Bitihorn. Stølshuset er nytt og moderne innredet og har 4 soverom med totalt 8 sengeplasser. Videre er det et stort bad med dusj, WC og vaskemaskin og en velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. De store vinduene i stuen gir en fantastisk panoramautsikt. 

På høsten kan man kjøre helt inn til hytta. Det er ikke brøytet vei inn til stølen på vinteren, så man må følge skiløype ca 5 km fra Garli parkering. Det er også mulighet for å bestille transport med scooter. Hytta leies ut på ukesbasis.

 

Les mer og book nå

MG 1785 HDR Jpeg
Grytestølen i Vestre Slidre

Grytestølen er en behagelig gammel støl som ble nyinnredet i 2002. Herfra er det mange ulike turmuligheter i variert og vakkert terreng. Her kan du sykle, gå fottur og ta en fisketur på båten. Stølen har 2 soverom med totalt 6 sengeplasser. Videre er det peisovn med glassdør, parafinbrenner, propan komfyr, parafinlamper. Hyttedusj, tilkjørt vann på vinter og sommervann inne på tomta på sommeren. Bjørkeved, utedo med håndvask som får vann via pumpe. 

150 m å gå fra bilveg på vinteren, scootertransport kan også bestilles. Oppkjørte løyper er kun 70 m fra hytta. Anneks med tre soveplasser kan leies i tillegg for kr. 1.000,- pr. uke.

 

Les mer og book nå

99A1137 HDR
Rysndalen 248 i Vang

Rysndalen 248 er en meget fin og trivelig støl som ligger vakkert il på en setervoll med elven Rysna like utenfor gjerdet. Utsikten er magisk med Vennisfjellet på ene siden, Slettefjell på andre. 

Utmerkede turmuligheter, for eksempel kan man følge ”Gamle stølsvegen over Slettefjell” som tar av 700m fra hytta. Elven Rysna går over i flotte Sputrefossen, 2,5km til stien som går bort til fossefallet. En del setrer og hytter i omegnen. Veien fortsetter til Herredalen – et like spesielt vakkert område. 5km dit. Scooterløype innover der i påsken. Innlagt varmt og kaldt vann sommer. Leies ikke ut i perioden fra høstferien til påske.

 

Les mer og book nå

99A1026
Gipestølen 424 i Øystre Slidre

Gipestølen 424 er en enkel og koselig stølsbu med stue, kjøkkenkrok og 2 soverom med opp til 6 soveplasser. Vann hentes i tjernet, 150m dit.  Beliggenheten er unik - høyt til fjells på en liten stølsvang langt fra allfarvei - et utmerket feriested for den som søker fred og ro.

Gressvokst tomt på framsiden, bratt og steinete opp til utsiktspunkt på oversiden, noe svaberg og skråning på utsiden av terrassen og ned mot vannet. Med Gipetjernet rett nedenfor, fjell og vidde så langt øyet kan se - er dette høyfjellet på sitt beste. Mugnetinden og toppene rundt ses mot vest. Slettefjell mot sør. Mugnetinden (1740 m.o.h.) er et populært turmål. Mange tur- og fiskemuligheter. Fritt stangfiske fra land (kun fiskekort må betales). Ikke utleie om vinteren.

 

Les mer og book nå

MG 1756 HDR Jpeg
Valtjernstølen 457 i Nord-Aurdal

Lyst på klassisk hyttetur? Valtjernstølen 457 er en trivelig og god hytte, og beliggenheten er flott. Her bor man fritt og midt i naturen! Strålende utsikt til vann, vidde og fjell - Valtjern, Skogshorn, Grønnsennknippa etc. Og Valtjernknatten kneiser med sine 1061 m.o.h. like på oversiden av stølen. 

Utmerkete turmuligheter. Valtjernstølen ligger 5,2 km innenfor Gomobu Fjellstue på Vaset, i sørlig retning. Her er to utleiestøler på samme tun, god plass til større familier. Et fjøs tilhører også eiendommen. Stor, inngjerdet tomt. Stølsjorde på nedsiden, også inngjerdet. 

Det er flere hytter på Valtjernstølen. Ingen støler i drift, men dyr beiter. Solcelleanlegg. 6,2km løype fra parkering om vinteren. Ekstra sengeplass på sovesofa i stua. Propankomfyr, propan kjøleskap med frys. Vaskerom med hyttedusj, wc og vedfyrt badstue. Det er en 6,2km løype fra parkering om vinteren. Snøscooter-transport kan bestilles. 

I tillegg er det en ro-båt tilgjengelig, da er det mulig å ta seg en fisketur også blir den solrike sommerferien perfekt. 

Det er ikke Wifi på Valtjernstølen 457.

 

Les mer og book nå

MG 1747 HDR Jpeg
Valtjernstølen 412 i Nord-Aurdal

Meget bra stølshus. Alt er velholdt og ordentlig. Beliggenheten er flott - med strålende utsikt til vann, vidde og fjell - Valtjern, Skogshorn, Grønnsennknippa etc. Og Valtjernknatten kneiser med sine 1061 m.o.h. like på oversiden av stølen. Det er utmerkete turmuligheter. 

Valtjernstølen ligger 5,2 km innenfor Gomobu Fjellstue på Vaset, i sørlig retning. Det er to utleiestøler på samme tun, samtidig tilhører et fjøs også eiendommen. Stor, inngjerdet tomt. Stølsjorde på nedsiden, også inngjerdet. Det er flere hytter på Valtjernstølen. Ingen støler i drift, men dyr beiter. Her bor man altså midt i naturen! Ellers flere stølslag med stølsdrift i nærområdet. 

I stølshuset er det tre soverom, et med dobbeltseng og to med køyeseng. Valtjernstølen 412 er nostalgisk og koselig innredet. På kjøkkenet er det kombiskap og komfyr. I stuen er det peis, i spisestuen er det vedovn. Spisebordet har plass til 7 personer. Vaskevann blir samlet i kar ved takrennene. Drikkevann tilkjøres.

Det er ikke mulig å bestille sluttrengjøring av denne stølen. Det er ikke Wifi på Valtjernstølen 412.

 

Les mer og book nå

99A4997 HDR
Røyri i Rogne

Røyri er en lys og fin hytte i flotte omgivelser rett ved vannet Røyri i Valdres. Hytten er bygget i 2006,  og den har trehvite tak, vegger og gulv. Store vinduer gir mye lys. Det er tre soverom med 6 sengeplasser, samt et etstra rom med sovesofa for 2. Det er to bad, begge med dusj/WC, samt badstue og vaskemaskin. 

Stue og kjøkken er i åpen løsning. Kjøkkenet er godt utstyrt. Romslig spisebord med plass til 8-10 personer, samt peisovn og sittegruppe / stoler i stuen. Hytten har radio. Det er ikke internett, og det finnes et TV-apparat uten signaler slik at det kun brukes til DVD. Man kan koble seg opp med eget ustyr via egen mobil. Det finnes et stort utvalg bøker og DVD filmer der. 

Hytten har en solrik beliggenhet, og en stor uteplass med utemøbler. Nydelig utsikt til vannet Røyri og og fjellene rundt, bl.a. Rundemellin (1345m.o.h). Flotte turmuligheter i merkede stier om sommeren og stort løypenett om vinteren. Ca 200m til Beitostølen-Danebu-løypa. Vinterbrøytet vei til hyttedøra. 

 

Les mer og book nå

Valdreshytter
Hytta 3
Aurdalhytta - Nord-Aurdal

Aurdalhytta er en håndlaftet norsk tømmerhytte (8» malmfuru), solid og flott bygget. Den er stor og romslig, med 5 soverom og sengeplass til max 17 personer. Den har et fullt utstyrt kjøkken og to spisestuer. Det er en romslig stue nede med sofagruppe, peis og TV. Det er også en liten loftstue med sofa og TV, sengebrisk og barneseng. Videre er det to bad, begge med dusj og WC, samt boblebadekar og badstue. Hytten har en flott uteplass med utemøbler og natursteinpeis.

Hytten ligger flott til i et hyttefelt på Aurdalsåsen 1,3 km før Danebu Kongsgård og Hytter. Dette er et populært hytteområde med sin nærhet til Valdres Alpinsenter og preparerte turløyper som fører til flotte fjellområder. Det er også et attraktivt sted for sommeropphold, med utmerkede turmuligheter på merkete stier i variert og vakkert terreng. Nede ved Aurdalsfjorden er det 9 hulls golf øvingsbane og driving-range, det er 12km dit. Nærmeste fiskemulighet er Damtjern, 600 m. Fiskesort: Ørret. Båt og kano kan leies i Aurdalsfjorden. Familie/voksne ønskes som leiere. Helst ikke dyr (kan gjøre unntak for små allergivennlige hunder).

99A1194
Liagardene 477 - Vang

Stor naturtomt. Utsikt mot Sputrefossen og fjellene rundt.  Fine turmuligheter. Stort jorde på oversiden av hytta. Her er det stille og fredelig. Ca. 1 km til langrennsløyper ved Åsvang skole (5 og 10 km). Lysløype.  Bading i Vangsmjøsa ved Fleinsendin. Det er mye bær i området. Du kjører til Beitostølen på ca. 30 min, over Slettefjell om sommeren og over Slidreåsen om vinteren. Kort vei til Slettefjell med fantastisk natur og turmuligheter.

 

Det er ikke Wifi på Liagardene 477.


Er du klar for stølsferien? 

Ta kontakt!
+47 61342900
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør