99A1137 HDR

Våre støler og Valdreshytter

Oppdag våre private skatter midt i naturen

Ønsker du å ha en ordentlig fjell-opplevelse? Bo på en av våre private støler eller Valdreshytter og nyt naturen rundt deg dag inn og ut. 

På Booking Service Beitostølen tilbyr vi unike og flotte hytter og støler i Valdres. Bla gjennom vår utvalg nedenfor og book din ferie på fjellet nå! Trykk på lenken under hver støl eller hytte for å lese mer om enheten eller å booke den med en gang. 

Våre private støler
99A1995 HDR
Skjelstølen på Beitostølen

Skjelstølen er et nytt og moderne stølshus ved foten av Bitihorn, 8 km fra Beitostølen sentrum. Hytten har 4 soverom med totalt 8 sengeplasser og et romslig bad. Stuen har peis og panoramavinduer, og kjøkkenet er fullt utstyrt. Ingen TV eller internett, men flott natur utenfor. Toppen av Bitihorn og Gjendesheim ligger henholdsvis 1607m.o.h. og 32 km unna. Om høsten kan du kjøre helt inn, om vinteren følger du en skiløype 5 km fra Garli parkering. Mulighet for transport med scooter (850,- inkl. 25% mva), ankomst før kl 18.

 

Les mer og book nå

MG 1785 HDR Jpeg
Grytestølen i Vestre Slidre

Grytestølen er en sjarmerende gammel støl, nyinnredet i 2002. Her kan du nyte varierte og vakre turopplevelser som sykling, fotturer og fiske. Hytten har to soverom med totalt 6 sengeplasser og er utstyrt med peisovn, parafinbrenner, propan komfyr og parafinlamper. Bad med hyttedusj, tilkjørt vann om vinteren og sommervann på tomta. Det finnes også bjørkeved og en utedo med håndvask.

På vinteren er det en 150 meters gåtur fra bilveien til hytten, men scootertransport kan bestilles. Oppkjørte løyper er kun 70 meter unna hytta. Det er også mulighet for å leie et annekshus med tre ekstra soveplasser for kr. 1.000,- per uke.

 

Les mer og book nå

99A1137 HDR
Rysndalen 248 i Vang

Rysndalen 248 er en nydelig og hyggelig støl ved elven Rysna, med magisk utsikt mot Vennisfjellet og Slettefjell. Fantastiske turmuligheter som "Gamle stølsvegen over Slettefjell" (700m unna). Elven fører til flotte Sputrefossen, 2,5 km unna. Området har flere setrer og hytter, veien fortsetter til vakre Herredalen, 5 km unna. Innlagt varmt og kaldt vann om sommeren. Leies ikke ut fra høstferien til påske.

Les mer og book nå

99A1026
Gipestølen 424 i Øystre Slidre

Gipestølen 424 er en enkel, men god stølsbu med stue og kjøkkenkrok. Beliggenheten er unik, langt fra allfarvei, gir en fredelig ferieopplevelse. Fantastisk utsikt mot Mugnetinden og fjellene. Mulighet for tur og fiske. Hytten er ikke tilgjengelig for vinterutleie, ingen Wifi tilgjengelig. Minimum ukesleie gjelder.

 

Les mer og book nå

MG 1756 HDR Jpeg
Valtjernstølen 457 i Nord-Aurdal

Valtjernstølen 457 er en flott hytte midt i naturen med strålende utsikt mot vann og fjell. Utmerkede turmuligheter og rolig beliggenhet. Stølen ligger 5,2 km innenfor Gomobu Fjellstue på Vaset. To utleiestøler på samme tun, ideelt for større familier, med stor inngjerdet tomt og mulighet for dyrebeite. Hytten har flere fasiliteter som solcelleanlegg, propankomfyr, kjøleskap, vedfyrt badstue, og snøscooter-transport kan bestilles. En ro-båt tilgjengelig for avslappende fisketur. Ingen Wifi på Valtjernstølen 457.

 

Les mer og book nå

Våre private Valdreshytter
Hytta 3
Aurdalhytta - Nord-Aurdal

Aurdalhytta er en imponerende norsk tømmerhytte med 5 romslige soverom og plass til 17 personer. Fullt utstyrt kjøkken og to spisestuer. Stue med peis og TV, samt en loftstue med ekstra sengeplass. To bad med dusj, WC, boblebadekar og badstue. Utendørsområdet har flotte utemøbler og natursteinpeis.

Beliggende på Aurdalsåsen, 1,3 km før Danebu Kongsgård og Hytter. Nærhet til Valdres Alpinsenter og merkede turløyper til fjellområder og Beitostølen. Flott for sommeropphold med turmuligheter i variert terreng. Nært Aurdalsfjorden med golfbane og fiskemuligheter. Familier og voksne ønskes som leiere, helst ingen dyr. Røyking forbudt.

 

Les mer og book nå

99A1194
Liagardene 477 - Vang

Liagardene 477 ligger på en stor naturtomt med fantastisk utsikt mot Sputrefossen og omkringliggende fjell. Her er det flotte turmuligheter og et stort jorde på oversiden av hytta. Området er rolig og fredelig, og det er ca. 1 km til langrennsløyper ved Åsvang skole (5 og 10 km), samt en lysløype. Bading er mulig i Vangsmjøsa ved Fleinsendin, og det er rikelig med bær i området.

For å komme til Beitostølen tar det ca. 30 minutter med bil, enten over Slettefjell om sommeren eller over Slidreåsen om vinteren. I tillegg er det kort vei til Slettefjell, som byr på fantastisk natur og flere turmuligheter.

Wifi er ikke tilgjengelig på Liagardene 477.

 

Les mer og book nå

99A4997 HDR
Røyri i Rogne

Røyri er en lys og vakker hytte ved vannet Røyri i Valdres, bygget i 2006 med trehvite tak, vegger og gulv. Den har tre soverom med 6 sengeplasser og ekstra rom med sovesofa for 2. To bad med dusj/WC, badstue og vaskemaskin. Åpen stue og kjøkken med godt utstyrt kjøkken. Radio, DVD-spiller, og mobiltilkobling til TV. Solrik beliggenhet, uteplass med utemøbler, og flott utsikt over vann og fjell. Turmuligheter om sommeren og vinteren med merkede stier og løypenett. Vinterbrøytet vei til hytten. Røyking forbudt. To kajakker til utlån, lading for EL-bil mulig. Ta med sengetøy og vask ved avreise.

 

Les mer og book nå

Bjødnahølet 57 26
Rolistølen

Hytten ligger flott til i nærheten av Langsua Nasjonalpark og stølsområdet for gårdene i bygda Øystre Slidre. Den er på 67m2 med stue, kjøkken, 3 soverom, gang og bad. Moderne stil med gulvvarme på bad, gang, kjøkken og stue. Stor terrasse med sol, utsikt over fjellene. Kjøkkenet har komfyr, platetopp, kjøleskap og mikrobølgeovn. AppleTV i stuen, ta med egen ubegrenset data. Bad med dusj, wc, varmekabler og koselig trepanel. 6,7 km fra FV 51 (bomvei ca 70,-). Furustrand Friluftsbad i nærheten for sommersvømming i Heggefjorden.

 

Les mer og book nå


Er du klar for stølsferien? 

Ta kontakt!
+47 61342900
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør