Bilde 02.05.2022 Klokken 13.02

Planlegg sommerferien nå

Naturnære opplevelser på Beitostølen med hele familien

Beitostølen er et populært feriemål i alle årstider, det er et sted for alle sammen. Det er alltid noe gøy å gjøre her!

Når man planlegger ferien sin er det mange ting som man må tenke på, men det kan vi hjelpe med! Les gjennom Storien for å få forslag på hvor dere kan bo, om det er hytte eller leilighet, hos oss finner du det som passer deg best. Videre er det spennende aktiviteter for barn og et stort utvalg av gode spisesteder på Beitostølen, som gjør hele opplevelsen komplett. 

Vi på Booking Service Beitostølen har over 100 hytter og leiligheter å velge iblant. Nedenfor har vi delt opp vårt store utvalg i størrelser, her kan du trykke på lenken under hvert bilde for å bla gjennom de enkelte enhetene. 

Du kan velge dato, antall personer og soverom. Hvis du har spørsmål kan du gjerne ta kontakt med oss via mail (post@bookingservice.no) eller tlf (+47 61342900).

Finn et sted å bo
Beito Fjelleilighet 6
Enheter med 2 soverom

En liten hytte eller leilighet med 2 soverom egner seg best for en liten familie med et eller to barn. Leiligheten på bildet er Beito Fjelleilighet 6, som for eksempel koster 6840,- for en uke i juni. 

Bla gjennom enhetene

Solset Ute
Enheter med 3 soverom

Flere eller litt eldre barn som ikke ønsker å sove i samme rommet? Ikke noe problem! Hytten du ser på bildet ovenfor heter Solset og koster 10720,- for en uke i juni. 

Bla gjennom enhetene

Selet
Enheter som ligger i et barnevennlig område

Stort sett ligger de fleste hyttene og leilighetene på Beitostølen i barnevennlige områder, uansett om du bor i nærheten av sentrum eller litt utenfor.

Men man kan aldri være sikker nok! Hvis du vil forsikre deg at enheten ligger i akkurat det området du ønsker, kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg å bli fornøyd med det du velger. 

Er du kjent på Beitostølen kan du også sjekke kartet som vises på hver enhet! Hytten du ser på bildet ovenfor heter Selet som ligger både sentralt på Beitostølen og i et barnevennlig område. Hytten koster 6840,- for en uke i juni. 

Spennende aktiviteter for barn
Z5X9904
Opplev Beito Husky i sommer

Beito Husky er en av våre helt unike og fantastiske opplevelser hvor du kan få bli med på turer i fjellet med hundespann både sommer og vinter. 

IMG 4587
Bli med Myhre Gård på ridetur

Myhre Gård tilbyr helt unike rideturer som er noe av det flotteste i landet. 

IMG 8694
Fjellturer med Guide

Bli med på en fjelltur med guide fra Beito Aktiv. Beito Aktiv tilbyr mange andre spennende aktiviteter på Beitostølen! Her er det alt fra koselige fjellturer til adrenalinkick på juvhopping. 

Beito Klatrepark Sommer 3
Gå til klatreparken

Beito Aktiv har en super spennende utfordring for deg: Klatreparken i Beito! Her er det tre forskjellige løyper som varierer i vanskelighetsgrad. Dette er en kjempegøy alternativ når barna skal luftes litt, kan bare anbefales. 

Nyt tiden på Beitostølen
Imageshop.Ashx
Ta buss for en 10-er

Innlandstrafikk har en aksjon juli 2022 som gjelder i hele innlandet - ta buss for en 10-er! Det betyr at du ikke trenger bekymre deg for parkeringsplass på Valdresflya når du skal på fjelltur. 

Se mer

Hytta Mat Og Vinhus 2
Restauranter i område

Det sier jo mye om ferien når man ikke trenger å tenke på matlaging og bare kan nyte fritiden i hvert eneste øyeblikk. Beitostølen skuffer ikke her heller: Her er det et flertall flotte restauranter som serverer nydelig mat. 

Klikk her for å se vår Restaurantguide for Beitostølen, som viser alle restauranter og deres kontakt/nettside. 

Fjellmaraton Minitonn
Happenings i 2022

På Beitostølen er det alltid noe som skjer! Besøk beitostølen.com for å se en liste av alle arrangementer. I sommer venter deg også store happenings som Fjellmaraton, Beitostølen Live, Trollrock og August Sessions.

Utsikt_uten_vei.jpg
Gå på fjelltur i Jotunheimen

Beitostølen ligger rett ved foten av fjellparadiset Jotunheimen. Her er det mange forskjellige fjellturer man kan gå, både lettere turer med barn eller utfordrende vandringer. Les gjennom vår "Jotunheimen Toppturguide" for å få inspirasjon for ditt neste opphold på fjellet! 

Lurer du på noe annet? Ta kontakt!
+47 61342900
minutt gjenstår
0 Lintøy
Utvask
Fullfør